Jenter på TX og Akademiet

Vi vil ha jentefest på TX og Akademiet (nesten) hele uka! Blir du med? Nå kan både du som har vært med før, er påmeldt allerede, eller ikke vært med på Fotball-SFO eller Akademi tidligere være med oss én ettermiddag ukentlig ut september.

Etter skolen-tilbud 2018/2019

Her finner du info om hvilke årganger som har tilbud hvilke ukedager for neste skoleår. Nyttig å vite i god tid for deg som kombinerer Fotball-SFO med vanlig SFO på skolen.

Klare for nytt skoleår!

Mandag 21. august starter skolen igjen og da er også TX og Akademiet tilbake. 166 deltakere fra 7 til 13 år har meldt seg på og vi gleder oss til full rulle i parken hver ettermiddag.

Vi har kjøpt 9-seter

Vi har i sommer kjøpt en VW Carvelle 9-seter som skal supplere minibussen vår med henting av TX- og Akademideltakere på Finstad og Hebekk. Dette gjør at vi kan få med flere samtidig og slipper å sende for mange instruktører på henterunde i privatbiler.

Vi åpner for 2010-deltakere på fredager

Etter ønske fra flere om å delta på TX for 2010-årgangen åpner vi for å ha med 2010-deltakere på fredager fra august av (ikke kapasitet de andre dagene).

Nå er det klart for påmelding til neste skoleår

Går du i 2.-9. klasse? Da kan du være med på etter skolen-tilbud hos oss. Det er nå åpent for påmelding til neste skoleår.

Foreløpig info om 2017/2018

Foreløpig info om etter skolen-tilbud 2017/2018 er sendt pr. e-post 30. april. Husk oppsigelsesfrist på skolens SFO 1. mai (skoler i Ski kommune - ikke vårt tilbud).

Innrapportering av deltakerbetaling til skatteetaten

Nytt fra i år er at vi skal innrapportere deltakerbetaling til skatteetaten. Vi trenger derfor navn og personnummer til foresatte.

Inne/utetrening

Vi fortsetter ordningen fra tidligere i vinter mht. inne- og utetreninger.

Info sendt pr. e-post i oktober/desember

Nedenfor finner dere info fra e-post sendt til alle foresatte i oktober, november og desember.

Facebook

Facebooksider/grupper

for foresatte på etter skolen-tilbud:

Klubbens facebookside
Gruppe for å melde fravær
Fellesgruppe for TX og Akademi

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift