Trenersamling med fokus på veilederrollen og Eat, Move, Sleep

Mandag 2. september hadde vi samling for trenerne i klubben og fokuset denne kvelden var viet til trenerveilederrollen og Eat Move Sleep. Dette ble en fantastisk flott kveld, neste gang skal vi passe på å legge den til utenom sesongen så flere trenere får mulighet til å være med.

                               


Ronny Deila på besøk

 

Som Eat Move Sleep-klubb skal vi sette fokus på kosthold, søvn og bevegelse gjennom hele året. Som en del av dette var vi så heldige å få besøk av Ronny Deila (A-lagstrener for Vålerenga Fotball), Kristian Rem (KFUM Oslo + trenerveileder NFF Oslo), Irene Lunde (kretsansvarlig trenerutvikling NFF Oslo) og vår egen futsal-trener, psykolog og foredragsholder om søvn, Iver Strandheim.

 

Rem startet kvelden med å holde en økt sammen med J2006-trener Lars Petter Hauglie. Økta ble så evaluert og våre påmeldte trenere hadde en åpen diskusjon rundt øvelsene til slutt.

Deretter gikk vi inn i klubbhuset og fikk servert et utrolig ærlig, interessant og spennende innblikk i Deilas karriere og hans tanker rundt det å være trener og leder.

 

Trygghet, tillit og trivsel

Når tiden strekker til er Deila også trener for en av sine døtre i J2004-klassen. Men uansett om det er A-laget til Vålerenga, Celtic eller et hvilken som helst lag han trener, så jobber han etter prinsippene trygghet, tillit og trivsel.
 

  • Også skal det jo værra gøy, fotball er leik. Det er da du kommer tilbake på trening. Jeg vil faktisk si det er vanskeligere å trene de under tolv år, enn et A-lag. Men alt handler om planlegging, fortsetter han til våre fremmøtte.

 

Et annet virkemiddel han setter høyt er at alle skal føle at de blir sett, det faller litt under tillit som nevnt over, men at et «Hei» og «Ha det» til de du skal trene og være på feltet med må tas seriøst.

 

Eat, Move, Sleep

Irene Lunde holdt et fremragede Eat, Move, Sleep-foredrag for oss. Hva kan du som trener gjøre? Hva kan vi som klubb gjøre? Hva er lurt å spise før kamp? Og etter kamp? Hva bør vi drikke? Her finner du foredraget og vi oppfordrer alle trenere og lagledere i klubben til å vise foredraget for sitt lag. 

 

– Vi sover for lite

 

Iver Strandheim fikk avslutte en strålende kveld med et foredrag om søvn. Han har tidligere hatt flere pasienter med søvnproblemer og kunne lære salen om hvordan søvnfasene ser ut og hvorfor søvn er så viktig for spesielt idrettsungdom.

 

Av de mer kjente tingene fikk vi høre hvordan søvn påvirker at kropp og sinn skal fungere optimalt, men enda mer interessant var det å høre og se hvilke tider av døgnet kroppen er på sitt beste sett opp mot trening.

 

  • Når jeg ser rene idrettskoler starter kl 08 om morran, vil jeg si det grenser til tjenesteforsømmelse, sier Strandheim og sikter til at de fleste i videregåendealder ikke er «optimalt klare» for trening før litt senere på dagen.

 

Til slutt oppsummerte han at vi nok stort sett sover for lite.

 

Vi takker Ronny Deila, Kristian Rem, Irene Lunde, Iver Strandheim, J2006 og Lars Petter Hauglie for sporty innsats, og også til våre egne fremmøtte trenere.


Her finner du artikkel fra kvelden på NFFs side.

Her finner du artikkel i Østlandets Blad.

Innmelding i klubben

Utleie minibusser

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 29920
Ubetalt antall: 28
Betalt beløp: 1519420
Betalt antall: 799
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift