Sponsorcup vel i havn nok en gang

Lørdag 31. august arrangerte vi vår tredje sponsorcup, Ski Fotball Sponsorcup i samarbeid med Rock´n´Roll Catering, og 10 lag moret seg med fartsfylt femmer-fotball på bane 2 i solskinnet lørdag ettermiddag.

Som vanlig er det kamp om den gjeveste tittelen, men vi har flere kåringer så her er det mulig å kvalifisere seg på flere områder :-). 

Disse 10 lagene deltok på årets cup:

El-Kontakten
Next Level Group
Next Level Group 2
PLG 
Solvencia
Solvencia 2
Stil
Vinkl
Wislan Rør
Wislan Rør 2

Nok et år fikk vi godvær på cupen og alle kunne ha en trivelig ettermiddag på bane 2. Pergolaen med grillen ble hyppig besøkt og speaker hadde perfekt utsikt fra Vinkl´n.

I finalen møttes Next Level Group og PLG og vi kunne til slutt gratulere Next Level Group med seier 7-2.

Lørdag kveld var det duket for bankett med god stemning og strøken tapas-buffet fra Rock´n´Roll Catering på klubbhuset og det var dags for kåringer og auksjon. 


Cupens formål er å ha en trivelig dag sammen med sponsorer og samarbeidspartnere i parken i tillegg til å generere et overskudd som skal brukes på noe konkret som kommer medlemmene i klubben til gode. Også i år ble det et solid overskudd, ca. kr. 60 000,- og har du forslag til hva det skal brukes til er du velkommen til å tipse oss. 
 

Vi gratulerer følgende med pris og flott pokal:

  • Vinnere av Ski Fotball Sponsorcup 2019: Next Level Group - John Oles lag vant andre år på rad, i fjor dro han seieren i land med laget Cleanify. Noen av vaskepottene fikk være med på årets vinnerlag også :-).
  • Årets Fair Player: Vinkl - for å utvise Fair Play da dommeren meldte inn feil resultat, noe som medførte at El-Kontakten fikk Vinkl sin plass i sluttspillet :-)
  • Årets mål: Jan-Ivar Langås - demper ballen til seg selv etter langpasning, avslutter på andre touch og volley opp i nettaket, dermed gikk Jan-Ivar til topps i kåringen
  • Årets Rock´n´Roll-spiller: Kristian Moe - evigunge, trofaste Moe som spiller på alle klubbens seniorlag sto støtt og hadde feberredninger også denne gangen
  • Årets bilde: Kim Bye - Kim var også overkvalifisert til Fair Player-prisen ved å knyte skolissene til en motspiller midt i kampen, men vant prisen for beste innsendte bilde
  • Årets gledesspreder: Mina T. Aakvaag - vår egen Mina stråler like mye både på og utenfor banen, like blid samma hva og prater hyggelig med alle :-)
  • Årets Neymar: Christian Pedersen - tar kampvertrollen til nye høyder :-) haha, nei her må du selv se bildene på Facebooksiden vår!
  • Årets lag: Stil Tekstilservice - stiller for tredje år på rad mannssterke med kun egne ansatte - like blide selv om det såvidt ikke holdt til sluttspill denne gangen


Se bilder fra cupen her


Takk for i år, takk til alle som var med - vi gleder oss til reprise neste år! 

Takk til alle lagene som var med:

 

 

 

 

 

 

 

 

Takk til alle som bidro med gaver til auksjonen:

 

 

Innmelding i klubben

Utleie minibusser

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 29240
Ubetalt antall: 26
Betalt beløp: 1518420
Betalt antall: 796
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift