Vi utvider! Er du vår nye klubbmedarbeider og markedsansvarlig?

Klubben vokser og det er mye aktivitet og mange oppgaver som skal gjøres. Vi trenger derfor å styrke bemanningen og ser etter deg som kan fylle rollen som klubbmedarbeider og markedsansvarlig.

Alle ansatte i klubben er litt "poteter" og det forventes det også at du som er ny vil være. Å jobbe i en fotballklubb hvor mye av driften er basert på frivillighet krever stor grad av fleksibilitet og en innstilling om at ad hock-oppgaver til tider vil prege hverdagen. Det betyr ikke at du skal være tilgjengelig 24/7, men du må være innstilt på at ting må gjøres når det trengs. Til gjengjeld viser vi stor grad av fleksibilitet tilbake. 

Vi kan ikke skilte med fancy klubblokaler og flotte kontorer, men vi er en gjeng som trives på jobb, har det gøy sammen og har trua på at det blir enda mer gøy med akkurat deg på laget. 

Ta en titt her og se om dette er noe for deg eller noen du kjenner

Innmelding i klubben

Utleie minibusser

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 29240
Ubetalt antall: 26
Betalt beløp: 1518420
Betalt antall: 796
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift