Innsamling av brukte fotballsko og fotballutstyr

Har du brukte fotballsko eller annet fotballutstyr til overs? I så fall er det noen som blir kjempeglad for at du tar det med til Ski idrettspark lørdag 14. september.

 

Innsamling av brukte fotballsko og fotballutstyr



I samarbeid med vår sponsor Vinkl AS samler vi inn brukte fotballsko og annet fotballutstyr til Bonaventure Maruti Soccer Academy i Nairobi i Kenya. Dette er et fritidstilbud til barn og ungdom mellom 5 og 16 år som drives av en av våre egne trenere, Boni Maruti (til venstre på bildet over). Vi oppfordrer alle som skal besøke parken denne dagen til å ta med brukt fotballutstyr dere måtte ha til overs og som kan doneres til innsamlingen. 
 

  

Har du gamle fotballsko eller annet utstyr (drakter, leggbeskyttere, fotballer, treningstøy etc.) kan det leveres på Vinkls stand utenfor klubbshopen i Ski idrettspark lørdag 14. september kl. 11-15. Som dere ser på bildet over har barna på akademiet fått fotballutstyr fra Ski tidligere, men barna er mange og behovet er stort så påfyll tas i mot med takk.
 

På standen vil også Vinkl og Ski Østs representanter kunne fortelle deg mer om byutvikling og boligprosjekter sentralt i Ski. Både Vinkl og Ski Øst er lokale utbyggere som har stor kunnskap om vårt distrikt. Er du spent på hvordan nye Ski Øst vil se ut? Eller hvordan den nye Vinklgården vil fortone seg i Ski sentrum?
 

Denne lørdagen arrangerer vi OBOS Miniligaen for lag 6-7 år og Ski Øst Cup for lag 8-9 år.
I tilleg har vi ulike aktiviteter alle er velkommen til å benytte. Klikk her for mer info


Innmelding i klubben

Utleie minibusser

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 29920
Ubetalt antall: 28
Betalt beløp: 1519420
Betalt antall: 799
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift