Kanonsuksess med Liverpool Academy Fotballskole

21.-23. juni 2019 var vi for første gang teknisk arrangør for Liverpool FC International Academy Footballschool og det ble en helg fullpakket med Learn to play The Liverpool Way.

          

Fotballskolen var fullbooket allerede ved utgangen av februar. Så tidlig har aldri en LFC fotballskole i sommerferien vært utsolgt før og vi satte med det Liverpool verdensrekord. Denne rekorden gjorde at vi fikk et par ekstra gledelige oppmerksomheter på fotballskolen vår. Aller størst var det å få Champions League-trofeet fraktet fra Liverpool til Skihallen, men slett ikke verst å få Liverpooldrakt signert av hele finalelaget deres i Champions League heller.

Ja - vi er stolte, ydmyke og takknemlige :-). Det er hyggelig at det vi gjør blir satt pris på og får mye positiv oppmerksomhet. 

En Liverpool fotballskole er utsolgt når det er 224 påmeldte. Vi endte opp med 225. Og fikk til nød lov til å gjennomføre med det antallet. Vi hadde venteliste i flere årsklasser og kunne fylt flere plasser om vi fikk lov. 

Stinn brakke i parken denne helgen altså :-). Det var ikke så rent lite jobb å rigge Skihallen med bord og stoler til 250 personer + projektor, lerret, bord til lunch og eget hjørne til trofeet. Spesielt ikke innimellom lag som hadde treningstid i hallen torsdag kveld. Men med litt hjelp til justering av tider fra håndballen fikk vi det til. Takk til Ski skole som lånte oss ca. 100 stoler! De trengte vi i tillegg til de vi tømte fra klubbhuset og hallen. Og takk til a-laget som hjalp oss å sjaue bord og stoler torsdag kveld når vi skjønte at riggejobben var betraktelig større enn antatt. Spesielt etter at Liverpoolinstruktørenes fly på ettermiddagen var kansellert og vi hadde to busser på Gardermoen, hvorav den ene endte opp med bomtur. Den andre var heldig og fikk med seg to ansatte fra Liverpools hovedkontor + trofeet (uten selv å vite om det). 

Instruktørene våre ble booket om til to ulike flighter og endte opp med mange timers ventetid i Amsterdam. Våre to busser måtte ut på ny henterunde på hhv. Gardermoen og Sandefjord og det ble langt over midnatt før alle var på plass på Thon Hotel i Ski. 

Friske og raske etter en bedre frokost på hotellet stilte de likevel mer enn klare for første dag på fotballskolen fredag morgen. Det samme gjorde alle deltakere, en solid gjeng foresatte, assistenttrenere og klubbens ansatte. Det ble rett og slett en kanonhelg fra start til slutt. Vi opplevde stor profesjonalitet og kvalitet i det som ble gjennomført, noe også mange deltakere og foresatte har gitt tilbakemelding om. Veldig fornøyd var vi!

Hele fredagen var trofeet fra Champions League på plass i hallen og de som ville kunne ta bilder. Ryktet om trofeeet spredde seg raskt og vi fikk besøk av både VG og TV2 Sporten.

Lørdag ettermiddag ville Liverpoolgjengen ha treningskamp mot oss og det ble trommet sammen et Skilag på rekordtid. Høflige som vi er lot vi gjestene vinne 2-1. Ville jo ikke lage dårlig stemning før siste dagen :-). Dårlig stemning ble det i hvert fall ikke på feiringen i solsteken på terrassen utenfor Vinkl´n før Liverpoolgjengen ble kjørt til Egon for middag. 

Søndag var det siste innspurt på fotballskolen og på avslutningen fikk alle utdelt deltakerbevis og feedback skjema. Gruppevinnerne fikk også diplomer, heder og ære, vinnerlaget av turneringen siste dag fikk i tillegg medaljer. Gruppevinnere var de som hadde scoret høyest poengsum sammenlagt på de daglige challenges som ble gitt av instruktørene. 

På hver fotballskole kåres også en vinner som får delta på Liverpools fotballskole i Liverpool. Vinneren kåres på bakgrunn av hvordan spilleren har vist holdninger knyttet til Liverpools verdier: Dignity, Ambition, Commitment, Unity. 

Kopiert fra Liverpools egen side:
 

"THE LIVERPOOL WAY AWARD

En heldig deltager fra hver og en av årets skoler i Skandinavia vil bli trukket ut til å delta på LFC International Academy´s fotballskole i selveste Liverpool *. Deltageren fra hver skole vil bli valgt på grunnlag av sin holdning som fotballspiller både på og utenfor fotballbanen, og på skolen må de vise sine ferdigheter og egenskaper som kreves for å spille “The Liverpool Way”.

Dette er en eksklusiv mulighet for vinnerne å kunne delta på en fotballskole i Liverpool, og dette vil bringe de stadig nærmere til klubben.

* fly og hotell er ikke inkludert"

 

Den som nådde helt opp denne gangen var Skispilleren Matheo Dybdal (f. 2012). Svært sterkt av en 7-åring å nå til topps i en slik kåring hvor deltakere er fra 6-14 år. Vi gratulerer!


 

Takk til Liverpool International Academy med head coach Anthony i spissen for utmerket gjennomføring og koordinator Bernt Voie som legger til rette for fotballskoler i Skandinavia. 

Og takk til alle dere som stilte som assistenttrenere - dere var virkelig strålende både vi og hovedinstruktører var veldig godt fornøyd. Vi er utrolig glad for at vi fikk så supre medhjelpere, det hadde helt enkelt ikke gått uten dere og dere fortjener faktisk et stort heart.

Takk til Thon Hotel Ski som åpnet dørene for Liverpoolgjengen og stod for overnatting for alle mann tre dager til ende. Visste du forresten at du får ca. Norges beste frokost på Thon Hotel Ski? Og at du kan kjøpe frokost der uten å være overnattingsgjest? Anbefales virkelig! 

Takk til Egon Ski som vartet opp med middag til den samme Liverpoolgjengen de samme tre dagene - og som til og med sørget for nattmat på hotellrommene til stakkarene som ankom mange timer forsinket fra flyplassen!

Og ikke minst: takk til vår "hoffleverandør" Rock´n´Roll Catering - vi sier som Ski Brudesalong i sin slogan: #dufinnerikkemakan :-) Ikke bare har de helt fantastisk god mat, de har også en aldeles suveren kundeservice. Hjertelig takk for lunch til alle deltakere til snill pris og hjertelig takk for fri leveranse av frukt! 

Takk også til Wislan Rør og Tette Avløp som stilte med dusjtelt så varme deltakere kunne kjøle seg ned!
 

Takk for i år! Vi vil gjerne arrangere tilsvarende fotballskole neste år, men pga. sen skoleslutt i distriktet (23. juni) ønsker vi å arrangere fotballskolen helgen før - dvs. 19.-21. juni. Det betyr at fotballskolen må avvikles fra kl. 15-20 fredag, 11-16 lørdag (ev. 10-15) og 10-15 søndag. Synspunkter mottas!


Her finner du:

Bilder på klubbens Facebookside

Liverpool International Academy Norway (Liverpool Fotballskole Norge)

Liverpool International Academy

Innslag på TV2 Sporten

Innslag på VG TV

Artikkel nr. én i Østlandets Blad (for deg med abb.)

Artikkel nr. to i Østlandets Blad (for deg med abb.)

Billederserie nr. én i Østlandets Blad (for deg med abb.)

Billedserie nr. to i Østlandets Blad (for deg med abb.)
 

Innmelding i klubben

Utleie minibusser

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 29240
Ubetalt antall: 26
Betalt beløp: 1518420
Betalt antall: 796
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift