Barnehagedag i parken

Onsdag 5. juni hadde vi vår faste barnehagedag i parken - dvs. den eldste årgangen i barnehager i Ski er invitert til fotballøkt hos oss på formiddagen.

I år var ikke værgudene helt på vår side, men mange barn hadde likevel funnet veien til oss. 

Hver vår inviterer vi den eldste årgangen i barnehagene til fotballmoro i parken. I tillegg til en times tid med ulike ballaktiviteter byr vi på frukt, smoothie, matbokser og t-skjorter. I beste #eatmovesleep-stil selvsagt!

Ungene har med seg lunch og spiser i parken etter økta. Heldigvis har vi tribune med tak over så lunch utendørs går helt fint selv om det måtte regne. I år ga regnet seg før økta var over og det ble etter hvert tipp-topp fotballvær. 

 

Barnehagedagen inivterer vi til av flere årsaker:

  • Gjøre fotballtilbudet kjent. Vi starter alltid med 6-årslag på våren og over 60 gutter og jenter fra 2013-årgangen er allerede med på lagene våre, men ved hjelp av barnehagedagen får flere vite at det er tilbud om fotballag for årgangen - kanskje spillere/foresatte som ellers ikke ville visst om tilbudet før ved skolestart.
  • Vi er Eat Move Sleep-ambassadører i samarbeid med Bama og NFF. Med barnehagedagen får vi satt fokus på både #eat og #move - etter at ungene har tatt turen frem og tilbake til parken til fots så tror vi #sleep også ordner seg greit denne dagen :-).
  • Det er en god anleding for ungene til å bli kjent før skolestart i august. Spesielt de som er med på lagene våre og/eller fotballskoler vi arrangerer i løpet av sommerferien.

 

Artikkel og billedserie i Østlandets Blad 

Se bilder på klubbens Facebookside

 

Takk for i år til 2013-gjengen, kjempegøy at dere kom - neste år er det 2014-ungene vi ønsker velkommen :-)!

 

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 47200
Ubetalt antall: 42
Betalt beløp: 1488880
Betalt antall: 748
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift