Ny kamprapportering i FIKS

Fra 24. april 2019 ble det innført ny ordning for elektronisk kamprapport. Det meste er nytt, så les nøye gjennom hva som gjelder du som er lagleder for lag fra 13 år.

Alle som skal rapportere må være registrert med rollen "Kontaktperson" eller "Trener" i FIKS. Ta kontakt med klubben om du ikke er registrert med riktig rolle. 

Det som skal gjøres i forkant av kampen kan fint gjøres av trenere (legge inn spillertropp osv.), mens live opppdatering underveis i kampen ikke bør gjøres av trenere. Lagleder eller en annen som ikke har ansvar for å lede laget legger inn hendelser fortløpende: målscorere, bytter, kort. Avtal med motstander i hver kamp om hvert av lagene legger inn for sitt lag eller om én person legger inn for begge. 

Med ny ordning for elektronisk kamprapport er det ekstra viktig at spillere er lagt inn med riktig draktnummer. Kan endres for hver kamp, men det enkleste for dere er å legge inn draktnummer på hver spiller i lagets tropp som dere lagrer i FIKS så dere slipper å legge det inn for hver kamp. 

Husk å stryke spillere som evnt. sto oppført for kampen, men som ikke spilte. 

Husk også å godkjenne (evnt. avvise) kampen etter at dommeren har gjort ferdig sine registreringer av hendelser. 
 

Veiledning for kamprapport i FIKS 

Veiledning for live oppdatering før, underveis og etter kampen

 

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 47200
Ubetalt antall: 42
Betalt beløp: 1488880
Betalt antall: 748
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift