For en helg! #eatmovesleep

I helgen var det skikkelig fest i parken. 301 lag, nesten 2500 spillere, i alderen 6-12 år lagde liv og røre fra morgen til kveld. Regnet som var meldt uteble helt til den siste timen og cupforholdene var perfekte.

Eat Move Sleep Cup Ski ble arrangert i parken for 12. år på rad. Antall lag har pleid å være i overkant av 200, men i år stoppet nåla på 301. Hele 565 kamper ble spilt. Veldig moro, selv om det skaper litt køer her og der. Blide folk var det likevel! Ski Fotball er Eat Move Sleep ambasaddør i samarbeid med NFF og Bama. Kun 32 klubber i hele landet er ambassadører. Vi arrangerer ikke bare en stor cup, men vi jobber også med ulike tiltak for å fremme et sunt kosthold, en aktiv livsstil og motivere til mindre skjermtid/bedre søvn hele året. 

På årets cup kunne spillerne være med på en aktivitetsløype med smaksprøver av grønnsaker, teste skuddfoten på shoot out og avslutte løypa med en filmsnutt om søvn før premie for fullført løype ble utdelt.

Christin fra Plexusklinikken stilte sporty opp og kjørte BlimE-dansen og Waka Waka sammen med spillerne. God stemning!

Rebusløypen fra Perfect Escape Ski sparer vi til Fotballens Dag 15. juni, der skal Ski-lagene få konkurrere :-). 

Tusen takk til alle dere dugnadsforesatte som stilte opp og svettet dere gjennom hele økta, noen tok sågar en ekstra økt fordi de så behovet - en ekstra stor takk til dere :-). Tusen takk også til cupkomite, styremedlemmer og ansatte som tro til hele helgen - og ikke minst takk til alle dommerne våre, både egne dommere og dere som var med fra Nordby og Langhus.

Kommunalteknikk i Ski kommune har også bidratt kjempemessig før cupen - parken ble feid, gummikuler ryddet, benker satt ut og mål reparert - stor takk også til dere! Og takk til Langhus Fotball som lånte oss fire 7er-mål lørdag kveld, for ikke å snakke om Claus M. som stilte med lastebil og HENTET målene!

Hjertelig takk til Bama og NFF som vil ha oss med år etter år, vi er veldig glad for å få være med på laget!

Se bilder fra lørdag og søndag.

Artikkel, bilder og film i Østlandets Blad her (abb.)

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp (ca): 43355
Ubetalt antall: 37
Betalt beløp: 1506080
Betalt antall: 770
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift