Klart for påmelding til Tine Fotballskole Ski

Vi arrangerer alltid Tine Fotballskole for barn 6-12 år uken før skolestart i august. Her kan endelig ungene møte igjen etter en lang sommerferie. Benytt anledningen til å treffe nye og gamle venner før skolen starter uken etter.

Vi har de to siste årene hatt tilbud om utvidet dag slik at det blir enklere for foresatte som er tilbake på jobb etter ferien eller for de ungene som bare har lyst til å ha mulighet for lengre dager på fotballskolen. Valget er ditt også i år: velg mellom ordinært tilbud kl. 10-14 eller utvidet tilbud kl. 9-15.30.

Fotballskolen er for deltakere fra 6-12 år og er åpen for alle, man trenger ikke være medlem i Ski Fotball for å delta.
Det vil være et variert og differensiert innhold basert på alder og ferdigheter. 

Vi gleder oss til fire dagers fotballmoro i parken - dette har vært storveis moro tidligere og vi vet at det blir det igjen :-). Kult om du også vil være med!
 

Klikk her for mer info + påmelding


PS: Vi arrangerer også Liverpool Fotballskole 21.-23. juni. Fotballskolen er fullbooket, men vi har tre plasser for salg: To av dem er i klassen 6-7 år, den siste plassen er i keepergruppen 6-14 år. Ta kontakt med klubben om du er interessert i en av plassene. 


Innmelding i klubben

Utleie minibusser

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 29240
Ubetalt antall: 26
Betalt beløp: 1518420
Betalt antall: 796
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift