Fri og villig? Eller bare frivillig?

Vi ser etter deg uansett! For vi har nemlig noen oppgaver vi trenger hjelp til. Har du lyst til å bidra?

I så fall er du veldig velkommen smiley! Det er stort maskineri som skal holdes i gang for å drive en klubb med så mye aktivtet som vi har. Små og store oppgaver skal gjøres og vi ønsker oss veldig hjelp til oppgavene nedenfor. Har du noen timer til overs og har lyst til å bidra - ta kontakt med daglig leder

Hva kan vi bidra med tilbake? Ikke så altfor mye, men du slipper i hvert fall de vanlige dugnadene som blir fordelt på foresatte i klubben. Aller viktigst er likevel den gode følelsen det gir å bidra med noe til fellesskapet og ikke minst: noe som kommer både barn, unge og voksne i klubben til gode. I tillegg kan disse oppgavene være mer forutsigbare enn de vanlige dugnadene våre. 
 

Så hva trenger vi hjelp til? 

 • Inkluderingsutvalget: Utvalget har allerede fem knakende gode representanter, men det er plass til et par til. Dette er et utvalg som jobber gjennom hele året, men alle trenger ikke å være med like mye – vi er fleksible.
   
 • Cupkomiteen - oppfølging dommere: Vi har fem cuper og til hver cup trenger vi én person som følger opp dommerne. Trenger ikke å ha dommererfaring, det er i hovedsak en administrativ oppgave som går ut på å ta imot dommerne, koordinere eventuelle bytte av kamper, følge opp gjennom dagen og bidra til at dømmingen blir en trivelig oppgave for dommerne – mange av dem er ungdom i alderen 14-16 år. Vi har én dommeransvarlig til cuper, men kunne trengt et par til så vi får dekket fire cuper.
   
 • Cupkomiteen - kioskansvarlig: Her trenger vi en som kan være kioskansvarlig sammen med et par av jentene i styret som også er kioskansvarlige – dette er altså en oppgave vi deler på flere fordi det er flere cuper og nettopp området kiosk er en stor oppgave.
   
 • Cupkomiteen – kampoppsett til cuper: Vi bruker Cupmanager til kampoppsettet. Dette er et program som i stor grad lager kampoppsettet selv, men for å få oppsettet slik vi vil trengs det manuell justering. Oppgaven gjøres ca. 1-2 uker i forkant av cupene våre og vi ønsker oss 1-2 personer som synes denne typen arbeid er gøy og som vil samarbeide med daglig leder om oppgaven. Dette er arbeid du kan gjøre hjemme fra din egen pc.
   
 • Cupkomiteen - premieutdeling: Vi ønsker å gjøre mer ut av premieutdelingen på cuper, spesielt på Eat Move Sleep Cup i april. Vi har noen tanker selv, men er åpen for flere. Vil du bidra til å lage en super premieutdeling som gir ungene en trivelig avrunding på cupbesøket?
   
 • Cupkomiteen - speakertjeneste: Kjenner du en som er taletrengt som synes mikrofon og mye folk er gøy? Da er det gode muligheter for å skape god stemning og piske opp publikum på en eller flere av cupene våre J! Eller kanskje er du en slik selv? Tips til kandidater mottas!
   
 • Kioskutvalg: Dette er også en oppgave som deles på flere. Oppgaven går ut på å rydde og vaske i kioskene 1-2 ganger i løpet av året (som et supplement til den vanlige rydding og vasking kioskvakter gjør).
   
 • Eat Move Sleep: Vi er Eat Move Sleep-ambassadører og har i den forbindelse ekstra fokus på nettopp mat, aktivitet og søvn. Vi ønsker oss et par stk. som kan jobbe sammen med daglig leder og to av styremedlemmene om å lage gode Eat Move Sleep-tiltak gjennom året (utenom selve cupen vi arrangerer i april). Brenner du litt ekstra for temaet så er du hjertelig velkommen til å finne på og gjennomføre tiltak sammen med oss.
   
 • eSport og/eller eFotball: Dette er helt nytt og vi ønsker foreløpig en prosjektgruppe bestående av både representanter fra ungdommen selv og minst én voksen for å utrede muligheten for i det hele tatt å kunne tilby eSport og/eller eFotball i klubben, eventuelt i samarbeid med andre. Vi har veldig lyst til å få til dette. Kort fortalt er konseptet å blande gaming med lavterskel fysisk aktivitet – for eksempel en time fotballtrening i uka, enten ute eller inne. Gaming etter behov og ønsker. Vi vet at det trengs bra wifi – det er pr. i dag mangelvare i Ski idrettspark. Men la oss utrede mulighetene før vi lar dårlig wifi stoppe oss J. Aktiviteten må heller ikke foregå i parken.
   
 • Lavterskeltilbud, ungdom: Kan ses i sammenheng med punktet over, men ikke nødvendigvis. Vi vil gjerne tilby fotballtrening for ungdom som bare vil delta litt – og bare når de selv vil. Få krav, mye moro J. Vil du være med i prosjektgruppen for å lage et slikt tilbud? Målgruppen tror vi er stor og vi mener det er gode muligheter for å kunne lage et bra tilbud som gjør at flere kan være i aktivitet lenger.
   
 • No4 Bedriftscup: Dette er sponsorcupen vår som gjennomføres på sensommeren (info på websiden er fra fjorårets cup). Vi ønsker oss litt hjelp til forberedelsene til cupen. Cupen har som formål å generere overskudd som vi bruker til noe spillere og trenere i klubben trenger.
   
 • Dommerkontakt: Vi trenger en person som kan være klubbens dommerkontakt. Vi har allerede en dommer med som bidrar i denne rollen, men trenger en til fra klubbens side som kan følge opp noen av oppgavene. Klikk på linken for mer info.

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 47200
Ubetalt antall: 42
Betalt beløp: 1488880
Betalt antall: 748
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift