Dugnadsfordeling 2019

Yuhu! Nå kommer kamper, cuper, vårrydding, byggeprosjekter og andre snasne saker på løpende bånd og i dag er årets dugnadsfordeling gjort.

Er du blant dem som synes at dugnad er noe trasige greier? Da kan vi trøste deg med at det er ikke all verdens dugnadsoppgaver for foresatte i Ski Fotball. Den største dugnadsjobben er det trenere og lagledere som gjør, videre har vi en rekke foresatte som er med i våre komiteer og utvalg og gjør en fabelaktig innsats der. Alle andre foresatte får 2-3 ulike dugnadsoppgaver.

Dugnad er helst både sosialt og gøy, noe de fleste foresatte også gir tilbakemelding om at de synes det er. Det er vi glad for! Takk for at dere er med og bidrar til fellesskapet i klubben og sørger for at hjulene holdes i gang - det er ikke rent få armer og ben som er i sving for å dra gjennom alle våre aktiviteter i løpet av året :-)!

Dugnadsfordelingen for 2019 er nå ferdig og hvem som får hva og når de ulike oppgavene skal gjøres kan du lese om her. 

Noter deg datoer allerede nå der hvor dugnadsdatoer er kjent. 

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 79490
Ubetalt antall: 47
Betalt beløp: 1426191
Betalt antall: 698
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift