Vi feirer oss selv

Ski IL Alliansen ble 100 år 19. februar 2019. Ski Idrettslag ble stiftet 19. februar 1919, men omgjort fra fleridrettslag til allianseidrettslag 26. april 1996. Fotballen var i gang allerede fra 1908, da under navnet Ski Footboldclub.

Tirsdag 19. februar 2019 hadde vi 100-årsmarkering på klubbhuset. Salen var fylt med ca. 60 gjester fra Ski IL Alliansen inkl. æresmedlemmer, hedersmerkeinnehavere og tidligere styreledere, særidrettenes ansatte,  repr. fra naboklubber, kommune og særidrettskretser. 

En riktig så hyggelig kveld ble det og vi ønsker å rette en stor takk til Frode Ringstad og Lisbeth B. Coste som har vært primus motor for markeringen og som sammen med Morten Klose og Svein-Inge Helgesen utgjør jubilumskomiteen som jobber med ulike arrangement og tiltak for jubileumsåret. 

Det har blitt laget en kalender for jubileumsåret som er delt ut til særidrettene og samarbeidspartnere. Komiteen har også laget en flott 100-årslogo som idrettslaget bruker i år. Når året er over er meningen at alle særidretter fortsetter videre med den samme logoen, da uten "100 år" på toppen (logoen er den samme som tidligere, kun farger som er noe justert). Videre har det i lang tid pågått et betydelig arbeid for å lage en jubileumsbok og denne er planlagt å være klar før sommerferien. Lørdag 15. juni skal idrettslaget feire seg selv nok en gang, da med gallaaften i Skihallen. I tillegg skal det være et fellearrangement på stadion på dagtid. De ulike særidrettene har også sine egne arrangement i jubileumsåret. 

Takk også for interessante og morsomme innlegg og historier fra de ulike særidrettene, vi gleder oss allerede til å høre mer på festen 15. juni! Felles for de fleste særidrettene er at store deler av aktivitetene er basert på dugnad og de fleste (alle?) har en profil som først og fremst retter seg mot breddeidretten. Et annet fellesinnslsag var ønske om utbygging av anlegg for å få bedre plass til trening, kamper og stevner. Og takk for taler, gaver, hilsner og blomster vi fikk av gjester - gøy å bli 100 år!

Vi i fotballen synes også det var ekstra stas å få besøk av hele to representanter fra kretsstyret til NFF Oslo. Vi satte utrolig stor pris på veldig hyggelig tale som ble gitt til oss og er både stolte og glade for å få så mye ros om klubbarbeidet vårt av fotballkretsen :-). En flott plakett som vi skal henge opp fikk vi også. Tusen takk, Miriam Olsbø og Liv Nesje! 

Se bilder fra markeringen her

Les artikler med (nesten!) alt fra jubileumskvelden i ØB her og her

Se billedfilm laget til 100-årsmarkeringen

 

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 157910
Ubetalt antall: 81
Betalt beløp: 1342611
Betalt antall: 641
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift