Mesterfinalen 2019 - Kvalitetsklubbene fyller tribunen

OBOS, Thon Hotels og NFF samarbeider om å gi klubber som er sertifiserte Kvalitetsklubber muligheten til å se Mesterligaen på Ullevaal Stadion 17. mars og i tillegg tjene penger på det. Hørte vi enkle kroner til lagskontoen?

            

Som Kvalitetsklubb i NFF Oslo får Ski Fotball med støtte fra OBOS og Thon Hotels via NFF en unik mulighet til alle våre medlemmer med familie og venner. Prosjektet «Kvalitetsklubb på Mesterfinalen» gjennomføres hos NFF Oslo, NFF Buskerud, NFF Akershus, NFF Vestfold og NFF Østfold. Sammen skal vi fylle langsidene på nedre felter på Ullevaal Stadion 17. mars!

Dere får billetter til Mesterfinalen og klubben/lagene tjener attpåtil penger på at dere drar på kampen. Vinn-vinn - her er det mye penger som genereres direkte tilbake til barne- og ungdomsfotballen i klubben.
 

Slik fungerer ordningen: Daglig leder i Ski Fotball sender inn en felles bestilling til Ticketmaster og betaler kr. 50,- pr. billett (samme pris for alle enten det er barn eller voksen). For hver billett som blir scannet ved inngangen får klubben refundert kr. 150,- gjennom et sponsorat fra OBOS og Thon Hotels. Dersom billettene ikke benyttes får vi heller ikke utbetalt penger. Det er derfor viktig at billetter som er bestilt blir benyttet

Kr. 90,- pr. benyttede billett går til laget, kr. 10,- går til klubben. 

Informasjon om kampen:
Mesterfinalen er den norske versjonen av det engelske Community Shield. Dvs. det er en kamp mellom fjorårets serie- og cupvinner. I fjor var dette samme klubb og derfor er årets kamp mellom serievinner og serietoer i fjor, Rosenborg - Molde. TV Norge viser Mesterfinalen direkte. 

 • Dato: 17. mars 2019
 • Kampstart: 16:00 - dørene åpner en time før
 • Sted: Ullevaal Stadion
 • Lag: Rosenborg - Molde

 

Lagledere gjør følgende:

 • Ta opp bestilling av antall billetter for ditt lag - husk: dere kan ta med venner og kjente også, ingen begrensing!
 • Send e-post til ragnhild@skifotball.no med følgende info:
  • Emnefelt: "Billetter Mesterfinalen"
  • Kontaktperson: Navn og e-postadresse
  • Antall billetter laget ønsker 
  • Bestillingsfrist 5. mars (NB: vi har fått utvidet frist fra NFF)

 

Vil du være med på kamp, men har ikke relasjon til noen av lagene våre? Ingen problem - vi samler opp bestillinger for enkeltpersoner også og fortjenestekvoten for disse går til TX Fotball-SFO. Bestillingsfrist: 28. februar. 


Henting av billetter:

 • Billettene hentes mellom kl 15:15-15:45 på kampdagen ved Ullevaal Stadion
 • Mer informasjon sendes til alle billettinnehavere når kampen nærmer seg

NB! Dersom du bestiller billett og ikke bruker den vil vi fakturere billettpris + gebyr.

Håper å se riktig så mange Ski Fotball-folk m/slekt og venner på tribunen - alle sitter samlet, så vi oppfordrer alle til å ta på seg gult, blått eller rosa. 

 

                 

 

 

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 157910
Ubetalt antall: 81
Betalt beløp: 1342611
Betalt antall: 641
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift