Status baneforhold Ski kunstgress 2

Vi sliter med baneforholdene på Ski kunstgress 2. Ski kommune har tekniske problemer med anlegget til undervarmen.

Status pr. 15. januar er at de venter på en ventil som skal komme torsdag (en motor er allerede byttet uten at det ga ønsket resultat). Det er også bestilt ny varmeveksler, men denne har 3 ukers leveringstid. Varmeveksleren er spesialbestilling pga. plassen i fyrrommet og det lar seg ikke gjøre å få den levert raskere. Anlegget gir pr. nå noe varme ut, men ikke tilstrekkelig for å få banen bra. Vi avventer ny info når ventl er byttet.

Banen vil bli måkt, saltet, slåddet og harvet, men det ser dessverre ut til at banen tidligst vil bli i orden når ny varmeveksler er på plass - dvs. første uken i februar. Frem til da vil banen være omtrent slik den har vært siden nyttår. Kulde og nedbør vil kunne gjøre forholdene dårligere.

Det kan trenes på banen, men lagene må selv vurdere hva slags økter og øvelser som er gjennomførbare. Generelt er banehalvdel A svært ujevn og furete og vanskelig å spille på. Banehalvdel B er jevnere, men hardere og mer isete. Banemannskap gjør det de kan for å holde banen mest mulig isfri. Hele banen kan brukes, men det er dårlige forhold.

Webkamera til banen her.

Det kan inntil videre ikke spilles kamper på banen. 

Vi beklager dette. Det finnes noen få ledige tider i gymsaler hvis noen lag vil vurdere dette som et alternativ de kommende ukene.

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 79490
Ubetalt antall: 47
Betalt beløp: 1426191
Betalt antall: 698
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift