Premie for miljøtiltak

Vi har vunnet 10 000,- fordi vi er et av flere miljøvennlige idrettslag i Norge - det er moro, hurra for oss! Et av tiltakene våre er gjenbruk av materialer og til og med av et helt HUS.

Grønn Idrett i samarbeid med Norges Idrettsforbund har laget en miljøhåndbok for norsk idrett og arrangerte samtidig en miljøkonkurranse for å sette fokus på miljøtiltak i klubbene. Vi gjør flere ulike tiltak i klubben vår, men gjenbruk av et helt hus inkludert ekstra materialer er nok det mest spesielle miljøtiltaket vi hadde i 2018. 

Som mange vet fikk vi visningshuset fra Furumo i gave fra Bee, Opsahl Bolig og Follohus. Huset ble fraktet med kranbil til idrettsparken og plassert oppå brakkene ved Ski kunstgress 1. Her snakker vi bærekraft bokstavelig talt! Ekstra stas er det at boligprosjektet Furumo i Ski har vektlagt en svært miljøvennlig profil. 

Det var også en stor terrasse med rekkverk rundt huset, denne måtte vi demontere før flytting. Materialene fra terrassen har vi brukt på gulv utenfor visningshuset og på pergolaen som vi også har bygget i parken dette året (se bilder nedenfor, selv om akkurat de gjenbrukte materialene er dekket av snø på bildet). Pergolaen er ikke helt ferdig enda, men flere av materialene fra Furumoterrassen skal benyttes her. 

100% av visningshuset m/terrasse er altså gjenbrukt. Vi har brukt de samme skruene også! Vinn for miljøet, vinn for lommeboken til klubben :-). Visningshuset er for øvrig modent for et navnebytte snart. More to come, men Vinkl blir en del av navnet. 
 

 

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 82650
Ubetalt antall: 63
Betalt beløp: 1433791
Betalt antall: 701
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift