Liverpool Football Academy i Ski 21.-23. juni 2019

Velkommen til Liverpool International Football Academy i Ski 21.-23. juni 2019. Fotballskolen er for spillere fra 6-14 år og åpen for alle, du trenger ikke være medlem i Ski Fotball.


Bli med på fotballskole med trenere fra Liverpool International Football Academy Soccer Schools!

Alle instruktører er profesjonelle trenere ansatt ved akademiet til Liverpool Fotballklubb. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke og de reiser rundt i hele verden for å undervise for LFC International Academy (Liverpool Fotballskole). LFC har også tilbudt klubben å stille med 14 egne trenere som assistenter.

Vi er veldig glad for å ønske LFC velkommen til Ski og at spillere her på Østlandet får muligheten til å være med på den populære fotballskolen uten å reise for langt.

  • Her blir det tre dager med fotball fra kl. 10-15 på Ski kunstgress og lunchen er vi så heldige å få levert av Rock´n´Roll Catering.
     
  • Thon Hotel i Ski bidrar med overnatting torsdag til søndag for trenere fra Liverpool. Visste du forresten at Thon Hotel i Ski har en av Norges beste hotellfrokoster? Og at du kan kjøpe frokost der selv om du ikke overnatter? Anbefales!
  • Egon Ski bidrar med middag til de 15 Liverpool-trenerne. Fra 1. juni er det forresten ny meny på Egon - ta deg en tur innom og sjekk den ut du også!


 

Sikre deg plass allerede nå så har du årets beste julegave til han eller hun som elsker fotball!

Online booking og prinsippet førstemann-til-mølla gjelder.

VIKTIG INFO: Hvis dere vil melde på i en klasse som er full, ta kontakt på post@liverpoolfootballschool.com - det kan opprettes nye plasser fortløpende så lenge det er kapasitet totalt, så dere MÅ ta kontakt.
 

Klikk her for påmelding. 

Fullt, men eventuelt ledige plasser underveis koordineres via post@skifotball.no

Pris £ 214,- inkl. lunch

PS: Vi skal fortsatt ha Tine Fotballskole uken før skolestart i august slik vi har hvert år.

 

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp (ca): 43355
Ubetalt antall: 37
Betalt beløp: 1506080
Betalt antall: 770
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift