Ski Storsenter Cup - gøy for ungdommen!

I dag, fredag 23. november kl. 17 sparkes de første kampene i gang i Ski Alliansehall og Skihallen. 124 lag i alderen 13-16 år deltar. Kommer du?

Vi prøver i år papirfri resultatservice og oppfordrer alle til å følge kampoppsett fra denne siden  

Resultater vil i år bli lagt inn online fortløpende fra hvert banesekretariat og denne siden med resultatservice vil rulle på storskjerm i kafeen. 

Vi oppfordrer alle til å lagre snarvei til kampoppsett for sin klasse for å sikre at vi alle forholder oss til samme oppsett - det kan være små justeringer på baner/motstandere etter første utsending av info. 
 

Klubbshopvarer er å få kjøpt i hovedsekretariatet. Er du Ski-spiller og mangler shorts eller strømper (eller annet fra kolleksjonen) - ikke fortvil, vi har fylt opp lageret. I klubbshopen har vi også litt annet småtteri. 

 

Har du ventetid mellom kampene? Da kan du enten slappe av hos oss i hallen eller du kan rusle en tur til Ski Storsenter. Der er det så klart mange gode Black Friday-tilbud.

Det er det også hos G-Max, og der må du som har klubbkort ALLTID huske å scanne kortet når du betaler så du får klubbrabatt og vi får kickback. 

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 157910
Ubetalt antall: 81
Betalt beløp: 1342611
Betalt antall: 641
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift