Eat Move Sleep-samling for de eldste jentelagene

Vi var forrige uke så heldige å få besøk av Elise Thorsnes og Ingvild Isaksen fra A-landslaget.

 
De kjørte først en treningsøkt med klubbens J2006-lag og deretter bar det inn på klubbhuset for et svært informativt foredrag om kosthold, søvn og trening. 
 
Ca. 60 personer bestående av spillere fra Ski Fotball og trenere fra ulike klubber i distriktet var representert ved dagens Eat Move Sleep-samling. 
En glimrende trening og påfølgende foredrag ble avsluttet med mer personlige spørsmål til Ingvild og Elise som måtte svare på en rekke forskjellige spørsmål om smått og stort fra salen. Noe som ble gjort med den største selvfølgelighet og et smil på lur.
 
Ski Fotball ønsker å takke Bama, NFF, A-landslaget, spillerne Elise Thorsnes og Ingvild Isaksen for et strålende tiltak og glimrende gjennomføring. Dette ble en kveld som trenere og jenter i Ski Fotball vil huske og bruke som motivasjon fremover. Vi tar gjerne et besøk også ved en senere anledning, og lykke til i trekningen til VM 8. desember og ikke minst i Frankrike i sommer. Vi i Ski Fotball skal følge med og heie på dere!
 
 

Innmelding i klubben

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 2610
Ubetalt antall: 3
Betalt beløp: 1470975
Betalt antall: 794
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift