Handledager på G-Max

Fredag og lørdag er det handledager på G-Max i Ski og viser du klubbkortet ditt i kassen får du hele 30% på en ytterbekledning, fritidsbekledning og fritidssko. I tillegg får du som vanlig rabatt på så godt som ALT annet i butikken.

Som medlem i Ski Fotball har du nemlig disse fordelene allerede:

  • 28% på fotballsko
  • 25% på alt som er fotballrelatert inkl. det som kan brukes til grunntrening. Innenfor dette så ligger også løpesko, studiosko, vanlig treningstøy, sportsernæring og hjemmetrening osv. I praksis vil det si nesten alle varer fra inngangen i butikken tom. svingen der barnetøyet begynner (men ikke sesongbetonte varer som henger på høyresiden av inngangen og heller ikke fjellsko/hikingsko o.l.). Ta deg en tur i butikken så ser du hvor mange varer dette faktisk er snakk om
  • 15% på nesten alle øvrige varer (ikke våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk, og tilsvarende nettoprisede varer)

 

Men altså: fredag 9. og lørdag 10. november er det enda flere rabatter å hente!

 

Husk: det er tre ting som er veldig viktig:

  • Klubbkolleksjonen vi bruker i Ski Fotball får du KUN i klubbshopen i Ski idrettspark - ikke på G-Max eller i andre butikker. Det finnes dog en stor mengde andre varer du vil ha glede eller nytte av på G-Max
  • Husk alltid å scanne klubbkortet ditt enten det gir rabatt eller ei - det går payback tilbake til klubben uansett så dette er viktig at alle gjør. 
  • Mangler du klubbkort: Det får du her.
     

Mer info her.

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 157910
Ubetalt antall: 81
Betalt beløp: 1342611
Betalt antall: 641
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift