Trening og foredrag med Elise Thorsnes og Ingvild Isaksen

Tirsdag 6. november blir det jentefotballkveld i Ski. Til treningen inviteres trenere på jentelag både i Ski- og naboklubber. Til foredraget inviteres også alle jentespillere i Ski Fotball fra 12-16 år.

Invitasjon til trening og foredrag med landslagsspillerne

Elise Thorsnes og Ingvild Isaksen

 

Som Eat Move Sleep ambassadørklubb er vi i Ski Fotball så heldige å få besøk av våre landslagsspillere.

Sammen med Ski Jenter 2006 skal de vise i praksis hvordan man på en god måte organiserer og gjennomfører treninger ute på feltet.

 

I tillegg skal de holde et foredrag du heller ikke bør gå glipp av. Det blir krydret med jentenes erfaringer i fotballen, og ikke minst om viktigheten av et sunt og godt kosthold, god søvn og nok fysisk aktivitet.

 

Ingvild og Elise har mange års erfaringer fra landslaget, så de vet definitivt hva de snakker om. Her blir det mye å lære, enten du er trener for små eller store, debutanter eller ringrever!

 

Bli med på laget!

 

At det er nettopp vi i Ski Fotball som får besøk er ikke en tilfeldighet. Vi er en av 37 klubber i Norge som får være Eat Move Sleep Ambassadører i 2018.

Oppgaven vår er å inspirere og spre kunnskap om viktigheten av mat, mosjon og søvn innad i egen klubb, men også til foreldre, støttespiller og nærmiljø.

 

Derfor ønsker vi også at våre naboklubber skal få anledningen til å være med når Elise og Ingvild kommer til oss og vi håper at mange fra dere i naboklubbene kommer.

 

I beste Eat Move Sleep-ånd byr vi selvfølgelig på masse frukt til foredraget!

 

Tid: Tirsdag 6. november 2018

Sted: Trening på Ski kunstgress 1, foredrag i klubbhuset

Program:

  • Trening kl. 17.30-19.00 - her inviteres alle trenere på jentelag i Ski, Langhus, Kolbotn, Oppegård, Kråkstad, Driv, Nordby og Siggerud.
  • Foredrag kl. 19.00-19.45 - her inviteres de samme som til treningen, men i tillegg inviteres spillere på alle Skis jentelag fra 12-15 år inkl. sammensatte lag med Langhus

Påmelding: ragnhild@skifotball.no innen 1. november

Lagledere på Ski-lag melder på samlet fra laget, trenere fra andre klubber kan melde på enkeltvis.

 

Mer informasjon om Eat Move Sleep finner du på eatmovsleep.no

Der kan du også bli kjent med idrettsfruktordningen til BAMA, som gir alle klubber som er medlem av Norges Idrettsforbund muligheter til å kjøpe frukt og grønt med 60% rabatt.

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 157910
Ubetalt antall: 81
Betalt beløp: 1342611
Betalt antall: 641
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift