Vår nye hangout har kommet!

Hytta får et annet navn etter hvert, men visningshuset på Furumo har nå fått nytt liv oppå brakkene våre etter å ha gjort unna misjonen det hadde på Furumo.

Furumo i Ski begynner de første boligene å bli ferdige og det er ikke mange boliger igjen for salg. Visningshuset som har vært brukt på området skulle derfor fjernes og vi fikk tilbud om å overta huset gratis mot bortkjøring. Vi takket så klart ja og var innom mange tenkte plasseringer og bruksområder i parken før vi til slutt landet på det som var det største ønsket: å få en plass å være på taket av klubbshopen og lagsbrakka.

Det var definitivt ikke den enkleste og billigste løsningen, men takket være solid innsats av Morten og Simen - med knallgod assistanse av vår venn Frode - så klarte vi å gjøre nødvendig forarbeid både på brakka og visningshuset og gjøre avtale om frakt fra Furumo til parken. Rundt visnsingshuset var det en stor terrasse, den er demontert og tatt vare på og materialer vil bl.a. bli brukt til terrasse på taket av klubbhsopen.  

Frakt av huset skulle vise seg å bli en liten nøtt. Ikke bare fant vi ut at huset var delvis bygget på plassen og dermed godt festet i fjellet på Furumo, men det var også lang avstand fra veien til huset, noe som gjorde at det ikke holdt med vanlig kranbil. En 50 tonns mobilkran måtte til og et omfattende arbeid for å få løs huset så det kunne heises opp. Det så dårlig ut en periode, men ved hjelp av slegge og vinkelsliper lyktes vi til slutt. 

 

Etter tre timers arbeid var huset på bilen og med politieskorte og følgebiler kom huset seg velberget frem til parken. Der løftet kranbil huset på plass på taket og etter ytterligere en times arbeid sto huset trygt og kranbilen kunne avslutte arbeidet. Nå starter jobben med å bygge trapp og terrasse før huset huset kan tas i bruk. 

Hva vi skal bruke det til? Litt av hvert :-). Vi har både halvveis møterom og kontor i klubbshopen, men planlegger utvidelse av klubbshopen og trenger derfor plass å være andre steder. Huset på taket vil vi derfor bruke til kontorarbeid, møter, div. oppgaver på cuper osv. - og ikke minst er det en fin hangout med panoramautsikt til alle kunstgressbanene. Vi gleder oss! 

 

Tusen takk til Opsahl Bolig, Follohus og Bee for visningshuset - vi lover at det skal bli godt brukt! Tusen takk også til Kynningsrud Nordic Crane for utmerket utførelse av oppdraget og svært god assistanse og til Ski Bygg som har gitt oss god pris på materialer til klargjøring på taket av brakke. 

 

 

 

 

 

 

 

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 157910
Ubetalt antall: 81
Betalt beløp: 1342611
Betalt antall: 641
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift