Ny, vellykket bedriftscup gjennomført

Lørdag 8. september arrangerte vi No4 Restaurant & Bar Bedriftscup. En riktig så trivelig dag og kveld sammen med våre 12 bedriftslag/sponsorer ble det!

Bedriftscupen/sponsorcupen ble for første gang arrangert i fjor, da som Egon Bedriftscup. Konseptet er at bedrifter/sponsorer spiller en uformell cup på ettermiddagen og møtes til bankett på kvelden og målsetningen er både å bidra med inntekt til klubben og ha en møteplass for sponsorer. Gaver har blitt mottatt til auksjon som gjennomføres på kvelden og inntekter fra både påmelding og auksjon går uavkortet til formål i klubben som kommer spillere/trenere til gode. Fjorårets overskudd ble brukt til å bygge tak over en av tribunene.

Årets overskudd er på ca. 110 000,- og formål er ikke avklart enda, men vi har forslag om høyttaler/speakeranlegg, ferdigstillelse av pergolaen/grillplassen, flere 3er-baner og resultattavle til bane 1 - har du forslag: send dem gjerne til oss

 

Tusen takk til No4 Restaurant & Bar som åpnet dørene og bød på smakfull middag i særdeles trivelige lokaler - vi koste oss maks! Takk også til ABChus som bidrar ekstra på cupen. Stor takk skal også Ekspert Maskinutleie - både for gave til auksjonen og lån av graver og lift til diverse arbeid i parken.

Og selvfølgelig: tusen hjertelig takk til sponsorene/bedriftene som var med oss på cupen og bidro med både gaver til auksjonen og kjøp på den samme auksjonen - kjempemoro at dere er sporty og stiller opp yes. Veldig artig å tilbringe dagen og kvelden med så mye blide folk med masse godt humør, vi gleder oss allerede til neste år :-). Takk for det dere bidrar med til klubben!

 

Vi gratulerer Cleanify som årets vinnere av cupen - det måtte straffekonk til for å slå Solvencia i finalen.

Gratulerer også til vinnere av følgende priser:

  • Årets No4-spiller: Alban Shipshani, Cleanify
  • Årets Fairplayer: Christian Barg, PLG
  • Årets gledesspreder: John Ole Dybdal, Cleanify

Her finner du bilder fra cupen og banketten

 

 

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 157910
Ubetalt antall: 81
Betalt beløp: 1342611
Betalt antall: 641
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift