Betaling av kontingent med Vipps

Vi har webside og medlemsregister hos Spoortz og nytt av i år er utsending av faktura for treningsavgift og medlemskontingent i Vipps i tillegg til vanlig utsending av faktura pr. e-post.

Alle som har Vipps og har godkjent mottak av regninger i appen vil motta faktura for treningsavgift og/eller medlemskontingent i både Vipps og på e-post. Grunnen til at vi sender til begge steder er fordi dere selv kan velge hvilken betalingsmetode dere vil bruke. Vi er heller ikke sikre på om mobilnummeret registrert for spilleren er nummeret til den som skal betale.  

Betaling via Vipps er den aller enkleste måten å betale kontingent og treningsavgift på så jo flere som kan ta i mot faktura i Vipps, jo bedre. Vi oppfordrer derfor alle til å logge inn på www.skifotball.no og sjekke om riktig mobilnummer er oppgitt - sjekk samtidig at øvrig kontaktinfo er riktig.

Utsending til spillere blir gjort i februar/mars. Til trenere, ledere, støttemedlemmer osv. blir den sendt ut tidligere - noen har allerede fått (fordi flere ønsket å betale tidlig for å få klubbpris på Stamina Trening Ski). 

********

Er du usikker på om du kan motta fakturaer i Vipps? Logg inn i Vippsappen, se i profilen din om det er huket av for "Motta regninger i Vipps". 

Viktig: Det er Spoortz som vises som betalingsmottaker både på fakturaen og i Vipps. Husk at Vippsnummeret til Spoortz (se bildet nedenfor) kun brukes til denne fakturaen - Ski Fotball har egne Vippsnummer vi bruker til kiosk, klubbshop, cuper osv.

Klikk her for mer info fra Spoortz om betaling via Vipps.

 

 

 

Innmelding i klubben

 

Klubbhus

 

Banedisp

 

Aktivitetsplan

 

Cuper 2018:

Eat Move Sleep Cup
28.-29. april

Obos Miniligaen 1. september

No 4 Bedriftscup 8. september

Ski Øst Serieavslutning 15. september

Ski Storsenter Cup 23.-25. november

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 15900
Ubetalt antall: 19
Betalt beløp: 1462685
Betalt antall: 783
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift