På besøk hos RBK i høstferien

Vi ansatte i klubben var på studiebesøk i Trondheim et par dager i høstferien og besøkte RBK sin fotball-sfo.

Siden vi selv driver et stort etter skolen-tilbud med nesten 200 unger fordelt på TX (Telenor Xtra Fotball-SFO), Akademi og Keeperakademi hadde vi lyst til å se hvordan andre klubber driver tilsvarende tilbud og RBK er en klubb som har ry på seg for å drive gode aktiviteter. 

Med klubbens Caravelle bunkret opp av kjøreproviant tok vi turen gjennom Østerdalen i strålende høstvær og ankom RBK sin fotball-sfo på Salmarbanen like før økta startet. Vi ble tatt godt i mot av prosjektansvarlig for RBK-skolen og spillerutvikler for G16: Vegard Skorstad. Full fart på banen med unger i samme alder som våre egne TX-unger!

Dagen etter var vi tilbake på feltet for å være med på fredagsøkta og siden rommet ungene bruker til bespisning, lekser, spill osv. før økta er på Lerkendal stadion ble det en liten titt der samtidig. Etter mat og spill bar det ut til ny økt. Vi fikk mye info av instruktør Simon Evjen om hvordan klubben driver fotball-sfo og øvrige ekstratilbud på RBK-skolen. Denne dagen var det også en spisset gruppe med G2005-spillere og det var klikk-klakk på banen. Ellers var det morsomt å se litt andre øvelser enn de vi bruker selv og tar de med tilbake til egen klubb. 

Alt i alt gjør RBK og vi mye av det samme mht. praktisk gjennomføring og administrative rutiner for fotball-sfo, men veldig all right å hente inspirasjon fra andre samtidig som vi får bekreftet at mye av det vi allerede gjør er det samme som andre gjør og som fungerer bra både hos oss og dem. 

Tusen takk til dere i RBK for å ta i mot oss og for å utvise stor gjestfrihet og dele mye info med oss. Det satte vi stor pris på og vi var storfornøyd med roadtripen vår til RBK-land (vi rakk forresten et par turer innom Bolleland også!). 
 

Bilder fra turen vår finner du her

Vil du lese mer om RBK-skolen
 

Glenn Arne, Morten, Ragnhild, Simen og Henning foran RBK-brakka

Innmelding i klubben

 

Klubbhus

 

Banedisp

 

Aktivitetsplan

 

Cuper 2018:

Eat Move Sleep Cup
28.-29. april

Obos Miniligaen 1. september

No 4 Bedriftscup 8. september

Ski Øst Serieavslutning 15. september

Ski Storsenter Cup 23.-25. november

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp (ca): 37717
Ubetalt antall: 29
Betalt beløp: 1446025
Betalt antall: 766
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift