Aktivitetskveld i hallen

Torsdag 6. desember kl. 18-20 er det igjen klart for aktivitetskveld i Ski Alliansehall. Velkommen til lek og moro! Åpent for alle.

Ski Storsenter Cup - gøy for ungdommen!

I dag, fredag 23. november kl. 17 sparkes de første kampene i gang i Ski Alliansehall og Skihallen. 124 lag i alderen 13-16 år deltar. Kommer du?

Kampoppsett Ski Storsenter Cup

23.-25. november er vi klare for vår 13. Ski Storsenter Cup. Cupen er for lag 13-16 år og vi spiller five-a-side i Ski Alliansehall og Skihallen.

Eat Move Sleep-samling for de eldste jentelagene

Vi var forrige uke så heldige å få besøk av Elise Thorsnes og Ingvild Isaksen fra A-landslaget.

Handledager på G-Max

Fredag og lørdag er det handledager på G-Max i Ski og viser du klubbkortet ditt i kassen får du hele 30% på en ytterbekledning, fritidsbekledning og fritidssko. I tillegg får du som vanlig rabatt på så godt som ALT annet i butikken.

Skal du ta lappen?

Follo Trafikkteam/Solbakk Trafikkskole gjennomfører trafikalt grunnkurs på klubbhuset i parken og du er velkommen til å være med. Det er ikke krav om medlemskap i Ski Fotball - kurset er åpnet for alle.

Trening og foredrag med Elise Thorsnes og Ingvild Isaksen

Tirsdag 6. november blir det jentefotballkveld i Ski. Til treningen inviteres trenere på jentelag både i Ski- og naboklubber. Til foredraget inviteres også alle jentespillere i Ski Fotball fra 12-16 år.

Vår nye hangout har kommet!

Hytta får et annet navn etter hvert, men visningshuset på Furumo har nå fått nytt liv oppå brakkene våre etter å ha gjort unna misjonen det hadde på Furumo.

Innlevering av drakter

Alle drakter skal samles inn ved sesongslutt

Ny, vellykket bedriftscup gjennomført

Lørdag 8. september arrangerte vi No4 Restaurant & Bar Bedriftscup. En riktig så trivelig dag og kveld sammen med våre 12 bedriftslag/sponsorer ble det!

Ungdomsfotballkveld 20. september

Ungdomsfotballkvelden er samling som er obligatorisk for trenere på lag fra 11-19 år. Du som trener får påfyll i trenerrollen samtidig som du blir kjent med andre trenere i klubben.

No4 Restaurant & Bar Bedriftscup

I dag, lørdag 8. september, braker det løs med høstens kuleste cup - nemlig sponsorcupen vår. Velkommen til blodig alvor og kamp om de gjeveste titlene ;-)!

Innmelding i klubben

 

Klubbhus

 

Banedisp

 

Aktivitetsplan

 

Cuper 2018:

Eat Move Sleep Cup
28.-29. april

Obos Miniligaen 1. september

No 4 Bedriftscup 8. september

Ski Øst Serieavslutning 15. september

Ski Storsenter Cup 23.-25. november

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 15900
Ubetalt antall: 19
Betalt beløp: 1462685
Betalt antall: 783
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift