OBOS Miniligaen Ski 14. september

Lørdag 14. september er vi klare for å arrangere ligarunde med 3v3 for 2012- og 2013-lag. I fjor deltok 96 lag og det var en knallbra dag på Ski kunstgress 1.

Vi er klare for Tine Fotballskole!

Det er også 186 deltakere fra 6-12 år og 31 instruktører også. Mandag 12. august blir det fart moro på alle kunstgressbanene i Ski idrettspark.

Vi er i gang med Spond Club

Endelig er hele klubbens medlemsregister overført til Spond Club. De fleste av lagene våre har allerede benyttet Spond på eget lag en god stund så å få alle over på samme plattform er et langt skritt i riktig retning for oss.

Har du husket å melde deg på til Tine Fotballskole?

Som alltid arrangerer vi Tine Fotballskole for gutter og jenter 6-12 år mandag-torsdag uken før skolestart i august. Toppers å møte nye og gamle skolekamerater og fotballvenner før skolestart!

Kanonsuksess med Liverpool Academy Fotballskole

21.-23. juni 2019 var vi for første gang teknisk arrangør for Liverpool FC International Academy Footballschool og det ble en helg fullpakket med Learn to play The Liverpool Way.

Trenger du utstyr før cup i sommer?

Flere av lagene våre skal på cuper i sommer, men fortvil ikke selv om klubbshopen er stengt i skolens ferier og du mangler utstyr.

Barnehagedag i parken

Onsdag 5. juni hadde vi vår faste barnehagedag i parken - dvs. den eldste årgangen i barnehager i Ski er invitert til fotballøkt hos oss på formiddagen.

Ny venteliste til Liverpool Fotballskole

Learn to play the Liverpool way! Vi arrangerer Liverpool Fotballskole 21.-23. juni og fotballskolen har vært fullbooket siden februar. EDIT: Vi hadde to avmeldinger før helgen, men disse plassene er nå tatt.

Lagfoto + trykk av ØB-logo

I uke 24 og 25 har vi lagfotografering i samarbeid med Foto-Expressen og Østlandets Blad.

Borgertoget 17. mai

Ski Fotball går som vanlig i borgertoget 17. mai og inviterer alle lagene inkl. støtteapparat til å være med.

Ny kamprapportering i FIKS

Fra 24. april 2019 ble det innført ny ordning for elektronisk kamprapport. Det meste er nytt, så les nøye gjennom hva som gjelder du som er lagleder for lag fra 13 år.

For en helg! #eatmovesleep

I helgen var det skikkelig fest i parken. 301 lag, nesten 2500 spillere, i alderen 6-12 år lagde liv og røre fra morgen til kveld. Regnet som var meldt uteble helt til den siste timen og cupforholdene var perfekte.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 82650
Ubetalt antall: 63
Betalt beløp: 1433791
Betalt antall: 701
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift