Eat Move Sleep-samling for de eldste jentelagene

Vi var forrige uke så heldige å få besøk av Elise Thorsnes og Ingvild Isaksen fra A-landslaget.

Handledager på G-Max

Fredag og lørdag er det handledager på G-Max i Ski og viser du klubbkortet ditt i kassen får du hele 30% på en ytterbekledning, fritidsbekledning og fritidssko. I tillegg får du som vanlig rabatt på så godt som ALT annet i butikken.

Skal du ta lappen?

Follo Trafikkteam/Solbakk Trafikkskole gjennomfører trafikalt grunnkurs på klubbhuset i parken og du er velkommen til å være med. Det er ikke krav om medlemskap i Ski Fotball - kurset er åpnet for alle.

Trening og foredrag med Elise Thorsnes og Ingvild Isaksen

Tirsdag 6. november blir det jentefotballkveld i Ski. Til treningen inviteres trenere på jentelag både i Ski- og naboklubber. Til foredraget inviteres også alle jentespillere i Ski Fotball fra 12-16 år.

Vår nye hangout har kommet!

Hytta får et annet navn etter hvert, men visningshuset på Furumo har nå fått nytt liv oppå brakkene våre etter å ha gjort unna misjonen det hadde på Furumo.

Innlevering av drakter

Alle drakter skal samles inn ved sesongslutt

Ny, vellykket bedriftscup gjennomført

Lørdag 8. september arrangerte vi No4 Restaurant & Bar Bedriftscup. En riktig så trivelig dag og kveld sammen med våre 12 bedriftslag/sponsorer ble det!

Ungdomsfotballkveld 20. september

Ungdomsfotballkvelden er samling som er obligatorisk for trenere på lag fra 11-19 år. Du som trener får påfyll i trenerrollen samtidig som du blir kjent med andre trenere i klubben.

No4 Restaurant & Bar Bedriftscup

I dag, lørdag 8. september, braker det løs med høstens kuleste cup - nemlig sponsorcupen vår. Velkommen til blodig alvor og kamp om de gjeveste titlene ;-)!

Klart for Ski Bygg Ajax Player Camp

Fredag 31. august - søndag 2. september blir det Ajax-fest i parken. Da arrangeres Ski Bygg Ajax Player Camp for spillere fra 9-14 år.

OBOS Miniligaen lørdag 1. september

OBSO Miniligaen er NFF Oslos serietilbud til 6- og 7-årslagene. Serien spilles som turneringsrunder hos flere av kretsens sertifiserte Kvalitetsklubber.

Jenter på TX og Akademiet

Vi vil ha jentefest på TX og Akademiet (nesten) hele uka! Blir du med? Nå kan både du som har vært med før, er påmeldt allerede, eller ikke vært med på Fotball-SFO eller Akademi tidligere være med oss én ettermiddag ukentlig ut september.

Innmelding i klubben

 

Klubbhus

 

Banedisp

 

Aktivitetsplan

 

Cuper 2018:

Eat Move Sleep Cup
28.-29. april

Obos Miniligaen 1. september

No 4 Bedriftscup 8. september

Ski Øst Serieavslutning 15. september

Ski Storsenter Cup 23.-25. november

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp (ca): 33442
Ubetalt antall: 23
Betalt beløp: 1454295
Betalt antall: 775
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift