Hjulskift hos Bilia Follo 17. og 19. oktober

Vi er så heldige å få inntektene fra samtlige hjulskift på Bilia Follo torsdag 17. og lørdag 19. oktober. Vil du hjelpe oss å slå Bilia Follos rekord på 228 hjulskift?

Trenersamling med fokus på veilederrollen og Eat, Move, Sleep

Mandag 2. september hadde vi samling for trenerne i klubben og fokuset denne kvelden var viet til trenerveilederrollen og Eat Move Sleep. Dette ble en fantastisk flott kveld, neste gang skal vi passe på å legge den til utenom sesongen så flere trenere får mulighet til å være med.

Innsending av treningsønsker

Nå er det klart for innsending av treningsønsker for høsten/vinteren 2019/2020.

Sponsorcup vel i havn nok en gang

Lørdag 31. august arrangerte vi vår tredje sponsorcup, Ski Fotball Sponsorcup i samarbeid med Rock´n´Roll Catering, og 10 lag moret seg med fartsfylt femmer-fotball på bane 2 i solskinnet lørdag ettermiddag.

Vi utvider! Er du vår nye klubbmedarbeider og markedsansvarlig?

Klubben vokser og det er mye aktivitet og mange oppgaver som skal gjøres. Vi trenger derfor å styrke bemanningen og ser etter deg som kan fylle rollen som klubbmedarbeider og markedsansvarlig.

Innsamling av brukte fotballsko og fotballutstyr

Har du brukte fotballsko eller annet fotballutstyr til overs? I så fall er det noen som blir kjempeglad for at du tar det med til Ski idrettspark lørdag 14. september.

Ski Fotball Sponsorcup i samarbeid med Rock´n´Roll Catering

Lørdag 31. august står 10 lag klare for høstens oppgjør på Ski kunstgress 2. Denne gangen er det sponsorene som skal fylle banen og vi lover at det blir fartsfylt fra 12.45-17.30.

OBOS Miniligaen Ski 14. september

Lørdag 14. september er vi klare for å arrangere ligarunde med 3v3 for 2012- og 2013-lag. I fjor deltok 96 lag og det var en knallbra dag på Ski kunstgress 1.

Vi er klare for Tine Fotballskole!

Det er også 186 deltakere fra 6-12 år og 31 instruktører også. Mandag 12. august blir det fart moro på alle kunstgressbanene i Ski idrettspark.

Vi er i gang med Spond Club

Endelig er hele klubbens medlemsregister overført til Spond Club. De fleste av lagene våre har allerede benyttet Spond på eget lag en god stund så å få alle over på samme plattform er et langt skritt i riktig retning for oss.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp (ca): 43355
Ubetalt antall: 37
Betalt beløp: 1506080
Betalt antall: 770
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift