Kampoppsett til Eat Move Sleep Cup Ski er klart

27.-28. april arrangerer vi Eat Move Sleep Cup for lag 6-12 år i parken. I år deltar hele 301 lag så denne helgen blir det livlig hos oss.

Klart for påmelding til Tine Fotballskole Ski

Vi arrangerer alltid Tine Fotballskole for barn 6-12 år uken før skolestart i august. Her kan endelig ungene møte igjen etter en lang sommerferie. Benytt anledningen til å treffe nye og gamle venner før skolen starter uken etter.

Vil du ha gratisbilletter til Norge - Romania 7. juni

Vi har 96 billetter til overs som hvem som helst kan få benytte til EM-kvalik på Ullevaal stadion fredag 7. juni.

Nye treningstider fra 8. april

Treningstider for perioden 8. april - 1. november er sendt ut. For 2009-årgangen er det en liten endring i august, dette fordi vi følger skoleåret mht. faste treningstider og for 10-årslagene endres faste dager fra august.

Fri og villig? Eller bare frivillig?

Vi ser etter deg uansett! For vi har nemlig noen oppgaver vi trenger hjelp til. Har du lyst til å bidra?

Vil du se Norge - Romania for kr. 0,- på Ullevaal?

Billetter vi hadde til Mesterfinalen 17. mars som ble avlyst kan overføres til EM-kvalik 7. juni, Norge - Romania. Dvs. de som hadde bestilt gratisbilletter til Mesterfinalen kan velge å få tilsvarende antall billetter til 7. juni.

Trenerkurs i april

Nå kan du som er trener i Ski Fotball gjennomføre delkurs 1 av Grasrottreneren på en ny og effektiv måte. Vi arrangerer kurset som såkalt klubbnært kurs.

Dugnadsfordeling 2019

Yuhu! Nå kommer kamper, cuper, vårrydding, byggeprosjekter og andre snasne saker på løpende bånd og i dag er årets dugnadsfordeling gjort.

Treningsønsker 8. april - 1. november

Nå er det tid for innsending av treningsønsker. Vi fremskynder nye tider en uke pga. mange seriekamper fra starten av april.

Klubbdommerkurs 9. april 2019

Har du lyst til å være klubbdommer? Da kan du være med på kurs 9. april. Spillere/dommere fra Ski dømmer kamper for Ski Fotball, men kurset er også åpent for deltakere fra andre klubber.

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 239900
Ubetalt antall: 121
Betalt beløp: 1255851
Betalt antall: 593
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift