Påmelding til serie og OBOS Cup 2020

Seniorlag har påmeldingsfrist 1. desember, yngre lag har frist i januar.

Eat Move Sleep-samling for lag 13-15 år

Tirsdag 12. november kl. 19-20 inviterer vi klubbenes spillere på lag 13-15 år på Eat Move Sleep-samling. Trenere og lagledere er også hjertelig velkommen.

Hjulskiftkampanje hos Bilia Follo

Torsdag 17. og lørdag 19. oktober var det hjulskift hos Bilia Follo og denne høsten var vi så heldig å få være mottaker av inntekten. 223 biler var innom og bidro til at kr. 53 520,- ble gitt til klubben.

G2004 i finalen, OBOS CUP

Ski G2004 møter Kolbotn i finalen i OBOS CUP lørdag 2. november kl. 14.10. Kampen spilles i Vallhall.

Skal du ta lappen?

Follo Trafikkteam/Solbakk Trafikkskole gjennomfører trafikalt grunnkurs på klubbhuset i parken i februar og du er velkommen til å være med. Du trenger ikke være medlem i Ski Fotball - kurset er åpnet for alle.

Liverpool Football Academy i Ski 19.-21. juni 2020

Det er en glede for oss å kunne ønske Liverpool Academy tilbake til Ski i 2020. Vi hadde en fantastisk fotballskole med dem i 2019 og satte Liverpool verdensrekord ved å være fullbooket med 224 deltakere før utgangen av februar.

Innsamling av drakter etter sesongslutt

Som vanlig skal drakter samles inn etter sesongslutt. Foreløpig er det ikke ny reklame som skal trykkes, men vi trenger likevel opprydding i drakter etter sesongslutt så alle lag får riktige drakter for neste sesong.

Hjulskift hos Bilia Follo 17. og 19. oktober

Vi er så heldige å få inntektene fra samtlige hjulskift på Bilia Follo torsdag 17. og lørdag 19. oktober. Vil du hjelpe oss å slå Bilia Follos rekord på 228 hjulskift?

Trenersamling med fokus på veilederrollen og Eat, Move, Sleep

Mandag 2. september hadde vi samling for trenerne i klubben og fokuset denne kvelden var viet til trenerveilederrollen og Eat Move Sleep. Dette ble en fantastisk flott kveld, neste gang skal vi passe på å legge den til utenom sesongen så flere trenere får mulighet til å være med.

Innsending av treningsønsker

Nå er det klart for innsending av treningsønsker for høsten/vinteren 2019/2020.

Sponsorcup vel i havn nok en gang

Lørdag 31. august arrangerte vi vår tredje sponsorcup, Ski Fotball Sponsorcup i samarbeid med Rock´n´Roll Catering, og 10 lag moret seg med fartsfylt femmer-fotball på bane 2 i solskinnet lørdag ettermiddag.

Vi utvider! Er du vår nye klubbmedarbeider og markedsansvarlig?

Klubben vokser og det er mye aktivitet og mange oppgaver som skal gjøres. Vi trenger derfor å styrke bemanningen og ser etter deg som kan fylle rollen som klubbmedarbeider og markedsansvarlig.

Innmelding i klubben

Utleie minibusser

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2019

 
Treningsavgift og kontingent 2019
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2019. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 29920
Ubetalt antall: 28
Betalt beløp: 1519420
Betalt antall: 799
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift