Ski Fotball

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Her finner du veibeskrivelser til Ski idrettspark, info om parkering samt banekart

 

Viktig info ang. parkering:

Det er parkering forbudt langs alle veiene i nærheten av p-plassen som har innkjøring fra Idrettsveien. Det er ikke skiltet med parkering forbudt-skilt langs veiene - det er kun skiltet med parkering forbudt sone ved innkjøring fra Sanderveien, Baldersveien og Kirkeveien hvilket betyr at det ikke er lov til å parkere langs veien i følgende veier:

  • Idrettsveien
  • Drømtorpveien
  • Baldersveien (inkl. den lille veistumpen ved siden av tennisbanen som ender opp ved den lille kunstgressbanen)
  • Moreneveien
  • Gymnasveien
  • Fjellveien

Dvs.: ALLE veiene i nærheten av idrettsparken/Idrettsveien.

Det er hyppige kontroller og feilparkerte blir bøtelagt. 

På hverdager fra kl. 7-15 må det betales p-gebyr på p-plassen ved stadion/Idrettsveien, etter kl. 15 på hverdager + i helger er det gratis parkering. 

P-plassen ved stadion/Idrettsveien er ikke så stor og blir derfor fort full. Spesielt på hverdager fra kl. 17-20 er det stor trafikk og få ledige plasser. I tillegg til de som ser etter ledig p-plass er det mange som slipper av/henter barn i dette området, hvilket gjør trafikksituasjonen enda mer uoversiktlig. Vi anbefaler derfor heller å benytte p-plassen ved ishallen. P-plassen ved ishallen er betraktelig større, du vil som oftest finne en ledig plass og det er gratis parkering alle dager/tider. Skal du til Ski kunstgress 2 eller Alliansehallen er det også kortere å gå fra ishallen enn fra stadion.

 

Vi ber også alle respektere innkjøring forbudt-skiltene som står ved porten inn til parken ved stadion og bommen ved ishallen. Porten og bommen er åpen på dagtid da det er tillatt å kjøre inn i parken/parkere inne på området for ansatte. Det er også åpent for varetransport samt av/pålessing av utstyr o.l. for de som benytter parken. Det er dog ikke tillatt for publikum eller andre besøkende å parkere innenfor portene, det er heller ikke tillatt å kjøre inn for å hente/slippe av passasjerer etter kl. 15 på hverdager. Det er mange som ferdes til fots i parken og området er trangt. Det er av hensyn til sikkerhet for disse at det er restriksjoner på bilkjøring og parkering inne på området.

Vær også oppmerksom på at du vil kunne få problemer med å komme deg ut fra parken om du har kjørt inn og parkert på et tidspunkt da porten/bommen var åpen. Det vil bli låst på ettermiddag/kveldstid, men til litt varierende tidspunkt fra dag til dag. 

 

Slik finner du frem til Ski idrettspark:

Link til kart på google maps.

For GPS-brukere: Gateadressen er Idrettsveien 35B, 1400 Ski

Hvis du kommer nordfra, fra Langhus, på riksvei 152, ta til venstre i rundkjøring ved Ski skole. Ta deretter første vei til høyre (Sanderveien).

  • Skal du til parkering ved stadion/Idrettsveien: Etter lysregulert fotgjengerfeltet i Sanderveien tas første vei til venstre (Idrettsveien). Fortsett rett frem, idrettsparken med parkeringsplass ligger på høyre side etter ca. 200 m.
  • Skal du til parkering ved ishallen (anbefales): Følg Sanderveien til rundkjøringen ved Rema. Kjør rett frem til den første rundkjøringen ved Statoil. Kjør rett frem til den andre rundkjøringen ved Statoil, ta til venstre i rundkjøringen (Kjeppestadveien) og kjør langs jernbanen ca. 300 meter. Ta til venstre like etter Follo Autoco (Ford bilforretning), du er nå i Teglveien. Hold til venstre der veien deler seg etter ca. 30-40 meter. P-plassen ligger på venstre side ca. 40-50 meter lenger frem.

 

Hvis du kommer fra E6/E18 (Mosseveien), kjør forbi Tusenfryd og følg skilter mot Ski (avkjørsel ved Nygårdskrysset, til høyre rett før Da Vinci-broen). Følg Søndre Tverrvei og skilt til Ski. Kjør rett frem i rundkjøring ved enden av Søndre Tverrvei (du er nå i Ski). Kjør rett frem til rundkjøring ved Statoil, ta til høyre etter jernbaneundergangen. Kjør Kjeppestadveien, langs jernbanen, ca. 300 meter. Ta til venstre like etter Follo Autoco (Ford bilforretning), du er nå i Teglveien. Hold til venstre der veien deler seg etter ca. 30-40 meter. P-plassen ligger på venstre side ca. 40-50 meter lenger frem.

 

Hvis du kommer sørfra (fra Ås) på riksvei 152, følg skilt mot Ski til du er forbi Meny og XXL. Kjør rett frem til rundkjøring ved Statoil, ta til høyre etter jernbaneundergangen. Kjør Kjeppestadveien, langs jernbanen, ca. 300 meter. Ta til venstre like etter Follo Autoco (Ford bilforretning), du er nå i Teglveien. Hold til venstre der veien deler seg etter ca. 30-40 meter. P-plassen ligger på venstre side ca. 40-50 meter lenger frem.

 

Banekart Ski idrettspark:

 

 

 

 

Ski IL Fotball


www.skifotball.no

post@skifotball.no

Klubbnr. 02130040
Organsisasjonsnr. 976 612 345
Kontonr. 1503.25.43143

Faktura, elektronisk adresse (EHF-faktura):
57897661234501

Postadresse:
PB 291, 1401 Ski

Besøksadresse:
Idrettsvn. 35B, Ski idrettspark, 1400 Ski

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift