Klubbpris på Stamina Trening Ski?

Alle medlemmer i Ski Fotball kan få klubbpris kr. 349,- pr. måned på Stamina Trening Ski. Medlemmer er de som har betalt medlemskontingent til klubben.

Medlemskontingenten er på kr. 200,- pr. år. Er du ikke allerede medlem så er du velkommen til å melde deg inn - alle foresatte eller andre støttespillere kan også være medlemmer av klubben. 

Vis kvittering for betaling av kontingent når du sier fra hos Stamina at du vil endre til - eller opprette - medlemskap tilknyttet avtale med Ski Fotball.

Vil du ikke vente på faktura: betal Ski Fotballs medlemskontingent kr. 200,- til Vipps #1412. Merk betaling med Medlemskontingent 2018 + navnet ditt.

 

Og husk: er du allerede medlem hos Stamina så har du antakelig oppsigelsesestid på nåværende abb. på én måned + inneværende måned så vil du ha bedre betingelser fra mars - gjør om abb. ditt månedsskiftet. 

Klikk her for mer info

Innmelding i klubben

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 59190
Ubetalt antall: 32
Betalt beløp: 1381035
Betalt antall: 705
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift