Vellykket trenerforum gjennomført

Tirsdag 12 september gjennomførte vi trenerforum med to saker på agendaen: - Skadeforebyggende trening - Seksuelle overgrep

Vi var så heldige at vi denne gang hadde besøk av både Axel Reimbladh fra Plexusklinikken, Anette Svendsen (psykolog og mamma på G2003) og Janne Raanes fra Redd Barna (mamma på G2003).

Ca 25 fremmøtte fikk en fin kveld med variert innhold. Axel Reimbladh hadde en presentasjon av vår samarbeidspartner Plexusklinikken og tok så for seg skadeforebyggende trening. Spørsmålene satt løst og vi fikk en fin diskusjon rundt temaet skadeforebyggende trening.

 

Etter en kort fruktpause overtok Janne og Anette. Janne som til daglig jobber i Redd Barna holdt et meget bra og lærerikt foredrag om et viktig og vanskelig tema.

"Seksuelle overgrep mot barn- har det noe med meg som trener å gjøre?" - om hvordan klubber kan jobbe for å forebygge og avdekke seksuelle overgrep.

At vi hadde invitert Janne og Anette til å holde foredrag for oss, var med bakgrunn i at vi som kvalitetsklubb forplikter oss til å gjennomføre konseptet ”Trygge rammer”. Det var et sterkt foredrag hvor både deltagere og administrasjon hadde mye å lære. Vi kommer til å se nærmere på fremover innspillene Janne kom med til oss som klubb.

Vi takker for et godt oppmøte og håper at alle syntes det var lærerikt, dette er viktige kvelder så veldig hyggelig at så mange var med.

 

 

Innmelding i klubben

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 77310
Ubetalt antall: 40
Betalt beløp: 1361565
Betalt antall: 699
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift