Vår aller første Egon Bedriftscup

Lørdag 2. september deltok 14 lag på Egon Bedriftscup for aller første gang og for en dag det ble! Dette var moro - her var det fullt trøkk fra første avspark og ingen som ga ved dørene!

De 14 lagene som deltok var:

Egon 
IEC-HUS AS 
Stil Tekstilservice 
PRIVATmegleren Follo - Drøbak - Nesodden
Wislan Rør As 
PLG Overflateteknikk As 
Follo Autoco As 
Bee As 
Ekspert Maskinutleie AS 
Puls Langhus 
Solvencia AS
Ski Øst
Future Logistics

Sluttspill:

Kvartfinaler:

Wislan 1 - Wislan 2: 2-3
Stil - Follo Autoco: 7-4
Future Logistics - Bee/Ski Øst: 7-0
Puls - Solvencia: 4-5

Semifinaler:

Stil - Wislan 2: 5-8
Future Logistics - Solvencia: 6-1

Finale:

Future Logistics - Wislan 2: 4-4 e.o.o, 7-6 etter straffer

Vi gratulerer Wislan 2!


Vi hadde en fantastisk dag i parken. Litt forsinket start for å gjøre unna 3er-fotballen for 6 og 7-åringene, men i solskinnet på Ski kunstgress 1 var det ingen som klaget av den grunn. 

Kamper ble spilt fortløpende gjennom ettermiddagen og rett etter finalen bar det rett i dusjen før det var klart for bankett med grillmat fra Egon og kåringer, auksjon og god stemning på klubbhuset. 

Dette ble en sædeles vellykket dag og takket være velvillige sponsorer og lokale bedrifter så ble overskuddet fra dagen hele kr. 125 000,-. Det er kr. 85 000,- mer enn vi hadde budsjettert med, men hele overskuddet skal brukes til noe som kommer ungene og ungdommen i Ski Fotball til gode. Trenerapparatet på Ski G2008 var sterke bidragsytere til at overskuddet ble så høyt som det ble så disse skal få lov til å komme med forslag til hva det skal brukes til.

Overskudd fra cupen var øremerket bygging av tak på den ene tribunen - og det skal vi fortsatt bygge - men vi tror vi skal klare å få tak på plass til under 50 000,- kr. 

Vi vil rette en stor takk til lagene som deltok - det var storveis å ha dere med både på dagen og kvelden! Vi er allerede i gang med planlegging av neste års cup og håper dere blir med oss da også . 
 

Les artikkel i Østlandets Blad her

Se bilder fra cupen her og her
 

Innmelding i klubben

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 77310
Ubetalt antall: 40
Betalt beløp: 1361565
Betalt antall: 699
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift