Eat Move Sleep-samling for 2007 og 2008

Som en av 35 klubber i landet har NFF valgt ut Ski IL Fotball til å være Eat Move Sleep-ambassadør i 2017. Sunn livsstil hos barn og unge er en av flere ting som de utvalgte klubbene kommer til å fokusere på.

Vi er stolte over å ha blitt utnevnt til Eat Move Sleep-Ambassadører, og synes det er flott av vi som klubb kan være med å sette sunn livsstil blant barn og unge på dagsordenen. Vi vil sette fokus på helheten i det som skaper sunnhet, god helse og livskvalitet for oss mennesker nemlig kombinasjonen av kosthold, fysisk aktivitet og søvn. Hver for seg er de viktige, sammen er de nøkkelen til positiv forandring!

Nå vil klubben invitere alle spillere med foreldre og trenere til 2007 og 2008-lag på en hyggelig Eat Move Sleep kveld på klubbhuset på

 

Vi skal snakke om kosthold, fysisk aktivitet og søvn. Det vil bli servert frukt og kvelden avsluttes med en liten utfordring for spillere.

Håper mange har lyst og anledning til å være med - invitasjon med datoer er send til lagledere. 

Innmelding i klubben

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 77310
Ubetalt antall: 40
Betalt beløp: 1361565
Betalt antall: 699
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift