Bli med på fotballskole i august

I år feirer TINE Fotballskole 20 år og 70 000 barn fra hele landet samles i løpet av sommeren til tidenes fotballfest. Vi liker å kalle det årets morsomste uke! Selv om det ikke varer en hel uke.

I Ski har allerede mange deltakere meldt seg på til fotballskolen som for mange er sommerens høydepunkt. I år er det også en ekte jubileumsdrakt med i deltakerpakken.

– Vi må jo feire skikkelig, og derfor får alle deltakere på årets TINE Fotballskoler en ekstra stilig jubileumsdrakt i deltakerpakken sin, forteller Sponsorsjef i TINE, Ann-Kristin Syversen.

 

Fotballskolen i Ski er fra kl. 10-14 mandag til torsdag 14.-17. august, men nytt av i år er at noen av plassene er et såkalt utvidet tilbud hvor deltakerne kan komme kl. 9 og bli hentet senest kl. 15.30.

Vi har nå fått tilgang til hallen som backup ved dårlig vær så det betyr at vi kan øke antall plasser på utvidet tilbud fra 50 til 75 (kl. 9-15.30). 

Pr. 8. juni er det påmeldt 75 deltakere til utvidet tilbud og 73 til ordinært tilbud.

Dvs. vi har pr. nå 92 ledige plasser til ordinært tilbud (utvidet tilbud er fullt)

 

Nytt fra juni: Fotballskolen er blant aktivitetene det kan søkes om støtte til gjennom tilskudd vi har fått fra bufdir (forutsetter at deltakere bor i Ski kommune, men trenger ikke å være medlem i klubben).

 

Mer info og link til påmelding her.

Innmelding i klubben

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2017

 
Faktura treningsavgift og kontingent 2017
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2017. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 12300
Ubetalt antall: 16
Betalt beløp: 1543300
Betalt antall: 792
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift