Jenter på TX og Akademiet

Vi vil ha jentefest på TX og Akademiet (nesten) hele uka! Blir du med? Nå kan både du som har vært med før, er påmeldt allerede, eller ikke vært med på Fotball-SFO eller Akademi tidligere være med oss én ettermiddag ukentlig ut september.

Vi er klare for Tine Fotballskole

Mandag 6. august starter årets fotballskole i Ski idrettspark. 182 deltakere er påmeldt (etternølere tas fortsatt i mot), det er meldt PERFEKT fotballvær, Follo stiller med instruktører og det er duket for fire dager med mye fotballmoro i parken - vi gleder oss!

Hjulskiftdugnad hos Bilia Follo

I slutten av april hadde vi hjulskiftdugnad hos Bilia Follo i samarbeid med Ski IL Håndball. Bilia Follo gir hver vår og høst betaling for alle hjulskift til veldedig formål og denne gangen var det vi som var de heldige og ble spurt om vi ville være med.

Idrettspris på Tusenfryd

Husk at hvis du har vært med på, eller skal være med på, cuper vi arrangerer så får du idrettspris på Tusenfryd i hele år.

Kjøp- og salggruppe brukt fotballutstyr

Vi har opprettet en gruppe for kjøp og salg av brukt fotballutstyr på Facebook. Her kan alle kjøpe, selge eller gi bort fotballutstyr.

Futsalkurs for trenere

Vi inviterer til futsalkurs for trenere onsdag 26. september 18.30-22.00. Kurset er åpent for alle, men målgruppen er trenere på lag som spiller i futsalerien eller som ønsker å trene futsal gjennom vinteren.

Tribunetaket er ferdig!

På Egon Bedriftscup i fjor bestemte vi at overskuddet fra cupen skulle brukes til å bygge tak over en av tribunene. Nå er vi råfornøyd med splitter nytt, flott tak over den ene tribunen ved Ski kunstgress 1.

Aktivitetsdag 18. august

Lørdag 18. august arrangerer Ski IL Alliansen som vanlig sin aktivitetsdag i parken. Velkommen til å prøve ulike idretter og andre aktiviteter i parken kl. 11-15.

Keeperens dag 2. september

Søndag 2. september kl. 11-13 arrangerer vi Keeperens dag i parken. Tilbudet er for spillere født 2006-2010.

OBOS Miniligaen i Ski

Lørdag 1. september arrangerer vi OBOS Miniligaen i Ski. Dette er NFF Oslos serietilbud for 6- og 7-årsklassene og miniligaene spilles som karuseller hos ulike klubber.

Innmelding i klubben

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 59190
Ubetalt antall: 32
Betalt beløp: 1381035
Betalt antall: 705
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift