Klubbdommerkurs 16. august

Vil du bli klubbdommer? Da kan du være med på kurs torsdag 16. august.

Jentefest på TX

Onsdag 13. juni kl. 14.30-16.30 er det jentefest på TX og alle jenter fra 7-12 år er invitert. Ingvild Isaksen blir også med på festen - gjør du?

Klart for påmelding til Ski Øst Serieavslutning

Vi arrangerer som vanlig Ski Øst Serieavslutning som er en flott avslutning på sesongen for de yngste (6-10 år) i september.

Aktivitetskveld i hallen 24. mai

Velkommen til Ski Alliansehall torsdag 24. mai kl. 18-20. Aktivitetskvelden er åpen for alle - ta med en venn eller tre og bli med!

Meld deg på til Tine Fotballskole 6.-9. august

Vi har som vanlig fotballskole mandag-torsdag uken før skolestart i august. I år er første skoledag i Ski kommune torsdag 16. august, dvs. at fotballskolen er en uke tidligere enn den pleier.

Ski Bygg Ajax Player Camp

Påmelding til campen 31. august - 2. september er åpnet. Spillere fra 9-14 år kan delta. Åpen for deltakere også fra andre klubber.

Borgertoget 17. mai

Ski Fotball går som vanlig i borgertoget 17. mai og inviterer alle lagene inkl. støtteapprat til å være med.

Velkommen til Eat Move Sleep Cup Ski!

77 lag lørdag og 155 lag søndag er klare for årets kickoff i parken: Eat Move Sleep Cup Ski. Lørdag får vi besøk av både ordføreren og Randulle. Hva har de to til felles tror du?

Sykkelservice i parken 3. mai

Sykkelservice for barn og unge i Ski idrettspark den 3. mai. Kom syklende på trening og få gratis sjekk av sykkelen. Du kan også være med på konkurranse.

Velkommen til Engaland 16. april

Mandag 16. april kommer Vålerenga til Ski og i samarbeid med oss arrangerer de en skikkelig kickoff på vårsesongen i Ski idrettspark.

Hjulskift i samarbeid med Bilia Follo

Ski IL Fotball og Ski IL Håndball får denne våren inntekten av hjulskift hos Bilia Follo 19. og 21. april så vi håper riktig så mange lar ekspertene på Bilia legge om til sommerdekk for dere.

Engaland i Ski 16. april

Hold av 16. april - da blir det Vålerenga med fullt show og Engaland i Ski og det vil du være med på!

Innmelding i klubben

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 103480
Ubetalt antall: 51
Betalt beløp: 1328025
Betalt antall: 681
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift