Idrettspris på Tusenfryd

Husk at hvis du har vært med på, eller skal være med på, cuper vi arrangerer så får du idrettspris på Tusenfryd i hele år.

Kjøp- og salggruppe brukt fotballutstyr

Vi har opprettet en gruppe for kjøp og salg av brukt fotballutstyr på Facebook. Her kan alle kjøpe, selge eller gi bort fotballutstyr.

Futsalkurs for trenere

Vi inviterer til futsalkurs for trenere onsdag 26. september 18.30-22.00. Kurset er åpent for alle, men målgruppen er trenere på lag som spiller i futsalerien eller som ønsker å trene futsal gjennom vinteren.

Tribunetaket er ferdig!

På Egon Bedriftscup i fjor bestemte vi at overskuddet fra cupen skulle brukes til å bygge tak over en av tribunene. Nå er vi råfornøyd med splitter nytt, flott tak over den ene tribunen ved Ski kunstgress 1.

Aktivitetsdag 18. august

Lørdag 18. august arrangerer Ski IL Alliansen som vanlig sin aktivitetsdag i parken. Velkommen til å prøve ulike idretter og andre aktiviteter i parken kl. 11-15.

Keeperens dag 2. september

Søndag 2. september kl. 11-13 arrangerer vi Keeperens dag i parken. Tilbudet er for spillere født 2006-2010.

OBOS Miniligaen i Ski

Lørdag 1. september arrangerer vi OBOS Miniligaen i Ski. Dette er NFF Oslos serietilbud for 6- og 7-årsklassene og miniligaene spilles som karuseller hos ulike klubber.

Jentedag på TX

Vi hadde en skikkelig morsom dag på TX forrige onsdag. Da var det jentefest med 25 stk. spreke jenter. Jammen var ikke været på vår side denne dagen også :-)

Påmelding til No4 Restaurant & Bar Bedriftscup

Nå er det klart for påmelding til sponsorcupen vår! Her blir det morofotball i parken på ettermiddagen og bankett på No4 Restaurant & Bar på kvelden.

Klubbdommerkurs 16. august

Vil du bli klubbdommer? Da kan du være med på kurs torsdag 16. august.

Jentefest på TX

Onsdag 13. juni kl. 14.30-16.30 er det jentefest på TX og alle jenter fra 7-12 år er invitert. Ingvild Isaksen blir også med på festen - gjør du?

Klart for påmelding til Ski Øst Serieavslutning

Vi arrangerer som vanlig Ski Øst Serieavslutning som er en flott avslutning på sesongen for de yngste (6-10 år) i september.

Innmelding i klubben

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2018

 
Treningsavgift og kontingent 2018
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2018. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 77310
Ubetalt antall: 40
Betalt beløp: 1361565
Betalt antall: 699
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift