Ski Fotball

Egon Restaurant Ski

Egon Restaurant Ski

 

Vi har Egon Cup, Egon Bedriftscup, vi har Egon på mange av ballene våre, vi har Egonballonger i borgertoget 17. mai, vi har Egonvester til vakter på cupene våre og du har kanskje også sett Egonbanen? En av våre fantastiske 3er-baner med vant - til stor lykke for våre yngste spillere.

 

Nå utvides avtalen til også å omfatte kickback til klubben når dere handler mat og drikke på Egon i Ski.

 

Hvordan registreres dette?

 

Si fra i kassen ved betaling at "kickback skal registreres på Ski Fotball" så slås det inn på en egen knapp på kassaapparatet - vipps så er 10% registrert som kickback til klubben (begrenset oppad til avtalt sum pr. år).

 

NB: dette gjelder alle som besøker Egon - trenger ikke være medlem i Ski Fotball. Vi trenger derfor hjelp fra dere som er i klubben til å spre info til alle dere kjenner. Og be de spre det videre til de de kjenner.... På den måten hjelper dere klubben til å oppnå avtalt sum pr. år. Vi klarer det ikke uten at dere hjelper oss. 

 

 

Det er ingen rabatter til dere, men viktig at kjøp blir registrert likevel - det bidrar til å holde treningsavgifter lave, hvilket i sin tur kommer medlemmene våre til gode. 

Takk for at du husker på oss hver gang du besøker Egon - og takk til deg som videreformidler info til alle du kjenner. 

 

Ski IL Fotball


www.skifotball.no 

post@skifotball.no

Klubbnr. 02130040
Organsisasjonsnr. 976 612 345
Kontonr. 1503.25.43143

Postadresse: PB 291, 1401 Ski
Besøksadresse: Idrettsvn. 35B, Ski idrettspark, 1400 Ski

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift