Ski Fotball

Kioskutvalg

Kioskutvalg

 

Tre-fire personer utgjør kioskutvalget. Året blir fordelt i tre perioder slik at hver person har sine uker de har ansvaret for. Innenfor disse ukene vil det normalt være behov for å være innom kioskene 3-4 ganger, en av gangene vil være i forkant/etterkant av en av cupene våre.

Klubben har to kiosker; grå kiosk mellom Ski stadion og Ski kunstgress 1, blå kiosk bak bingen, ved Ski kunstgress 2.

Kioskens åpningstider er basert på kampoppsettet på de forskjellig baner (sesong: april-juni, august-oktober). I tillegg er de åpne ved klubbens cuper.

 

Se for øvrig egen kioskinstruks og kioskvaktfordeling for kioskvakter.

 

 

Oppgaver daglig leder:

  • Justere kioskinstruks tilpasset gjeldende rutiner, må gjøres jevnlig
  • Sjekke varebeholdning, behov for påfyll/bestilling
  • Bestille varer fra Asko Øst, Coca Cola og Diplom-Is
  • Kjøpe/hente varer hos Rema eller Meny (pølser og lomper, evt. annet)
  • Fordele kioskvakter, sende ut info - fordeles i tre-fire omganger ila. sesongen
  • Oppfølgning/koord., bytte av kioskvakter (ref. spillere slutter/begynner, kamper flyttes etc.), ekstra vakter etc.
  • Etterlyse kasse/nøkler hvis vakter ikke møter opp, har levert til feil vakter etc.
  • Innkjøp av div. utstyr og inventar til kioskene

 

Oppgaver kioskutvalg:

  • Klargjøring før sesong:
    • Hovedrengjøring, tine/rengjøre frysere, rydde i varer, klargjøre for salg, sette frem varer i hyller, påse at nødvendig utstyr er på plass etc.
  • Rydding/renhold (se oppgaver nedenfor, det er ikke nødvendig å gjøre alt hver gang - se an hva det er behov for):
    • Rydde kiosker, evt. ekstra rengjøring hvis behov
    • Rydde frysere, blir ofte rot og man vet ikke hva som er på bunn
    • Rense kaffetraktere + gjøre ren vannkokere (blir ofte fettete etter vaffelsteking i nærheten) + vaffeljern. Rens til kaffetraktere i skuff på kjøkkenet.
    • Rydde i syltetøy og ketchup/sennep - fylle over slik at det ikke er så mange halvtomme
    • Legge skitne håndklær og kluter i vaskenettet på rommet mellom kjøkkenet og salen, hente rene fra skuff på kjøkkenet og legge i kiosker
    • Varer som er gått ut på dato? (merkes, og settes på bakrommet)
    • Viktige beskjeder fra vakter i den blå kioskboka?
    • Nok bestikk i kiosker? Evt. fylle på (gafler, skjeer, pølseklyper)
    • Bestikk eller utstyr som trengs rengjøring?
    • Rydde i bruskjøler, brus på de 4-5 øverste hyller - syltetøy, ketchup, sennep og pølser (og evt. vaffelrøre) på de nederste
    • Fylle opp med brus i bruskjøler - sette eldst brus først
    • Rydde isfryser, kaste tomme isesker i pappcontainer (det er to containere bak klubbhuset - den til venstre er til papp/papir, den til høyre er til restavfall)
    • Hvis det er mye is langs kantene i fryserne; banke løs slik at lokkene glir lett (bruk hammer, men ikke bank så hardt at boksen/plasten sprekker!)
    • Rydde på bakrom i grå kiosk slik at det er oversiktlig og lett å finne varer og utstyr. Det henger plakater på veggene som viser hva som skal være i de forskjellige hyllene
  • Hovedrydding/rengjøring etter sesong:
    • Rydde i varer
    • Rydde utstyr i alle hyller
    • Gjøre rent alle hyller og flater
    • Samle alle frysevarer i én fryser (hvis plass) så de andre kan tines/være avslått gjennom vinteren.
    • Rengjøre filter i air condition (tas løs, vaskes i salmiakkvann)
  • Klargjøring før cuper/rydding etter cuper:
    • Påse at kiosker er ryddige/rene. Cupkomite sørger for øvrig klargjøring.
    • Rydding/renhold etter cuper; i utg.pkt. skal sistevakten på cupen rydde/vaske kiosken, men det er greit å sjekke etter cupen at det ser greit ut og at ting er der de skal være da det ofte er nye personer i kiosken på cuper.

 

Aktivitet: Uke: Hvem:
Klargjøring før sesong 13 NN
  14  
  15  
Rydding/renhold 16 NN
  17  
  18  
Eat Move Sleep Cup, rydding/rengjøring før-etter 19 NN
  20  
  21  
  22  
Ski Bygg Cup, rydding/rengjøring før-etter. Husk tine/rengjøring air condition før sommerferien. 23 YY
  24  
Siste uken kiosken er åpen før sommerferien 25  
  26  
  27  
  28  
  29  
  30  
  31  
Rydding/renhold, klargjøring for høstsesong 32 YY
Kiosker åpner for høstsesongen 33  
  34  
  35  
Rydding/renhold 36 XX
  37  
Egon Cup og Ski Øst Serieavslutning, rydding/rengjøring før-etter 38  
  39  
  40  
Hovedrydding/renhold etter sesong 41 XX
  42  
  43  
  44  
  45  
Ski Storsenter Cup, rydding/rengjøring før-etter 46 XX

Ski IL Fotball


www.skifotball.no 

post@skifotball.no

Klubbnr. 02130040
Organsisasjonsnr. 976 612 345
Kontonr. 1503.25.43143

Postadresse: PB 291, 1401 Ski
Besøksadresse: Idrettsvn. 35B, Ski idrettspark, 1400 Ski

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products